Tørretumblere

På denne side finder du Harald Nyborgs udvalg af effektive tørretumblere. Her forhandles både tørretumblere med aftræk og med kondens. Hvad passer bedst til dine ønsker? Kondenstørretumbleren har blandt andet den fordel, at den genbruger luften til ny tørring. Samidigt slipper du for løbende at tømme aftrækstørretumbleren for kondens. Aftrækstørretumbleren er også ideel, hvis tumbleren står i et rum, hvor du ikke har mulighed for at lufte godt ud, da kondenstørretumbleren kan skabe for høj en fugtighed i rummet. Hvis du har gode udluftningsmuligheder, vil du måske se nærmere på vores kondenstørretumbler med lynprogram og mulighed for udskudt start. Men det kan også være, at du står og mangler en reservedel til din tumbler? Måske er det et tankdæksel, du har brug for?

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (1)
Farve
  • (1)
Energieffektivitetsklasse
  • (1)
Spænding (V)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

En effektiv tørretumbler giver en nemmere hverdag

Der er ikke noget at sige til, hvis du godt kunne tænke dig at have en tørretumbler. Med en tumbler sparer du masser af tid, da du slipper for at hænge sengetøj, håndklæder og lignende op. En tumbler kan også være nødvendig at have, hvis der ikke er et rum at hænge vasketøj op i der, hvor du bor. Selv hvis der er tørremuligheder udenfor, nytter det ikke så meget, hvis det regner. En tørretumbler kan altså af flere grunde hurtigt blive en rigtig god ven. I Harald Nyborgs udvalg her på siden finder du selvfølgelig effektive modeller, så inden længe klarer tumbleren tørringen af vasketøjet fra vaskemaskinen, mens du får andre ting ordnet – eller måske tager et tiltrængt hvil. Tørrer du tøj indendørs, kan det gavne indeklimaet med en affugter. Har du vasket og tørret skjorter, kjoler og andet, der trænger til at blive stryget, så brug et strygejern.

Tørretumblere til altid lave priser

Ligesom vi sagtens kan sætte os ind i ønsket om at finde en effektiv tørretumbler, kan vi sagtens sætte os ind i ønsket om at finde en tørretumbler til en attraktiv pris. Du finder heldigvis tumblere, som er både effektive her på siden. Når du handler hos Harald Nyborg, kan du desuden se frem til en hurtig levering – så hvis du gerne vil have en tørretumbler meget snart, og du hverken går på kompromis med pris eller kvalitet, er det bare at bestille din foretrukne variant her fra siden.

Brug vandet fra en kondenstørretumbler

Har du en kondenstørretumbler, kan du med fordel bruge vandet, der bliver opsamlet, til fx vinduesvask eller blomstervanding, da det er uden kalk.