• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Fatninger

Står du og mangler en fatning, er du kommet til det rette sted. Hos Harald Nyborg er der flere forskellige modeller at vælge mellem, så vi tror, du nok skal finde lige den type, du skal have, nå ja, fat i. Se eksempelvis nærmere på E27-fatningen med dobbelt isolering skal den være sort eller hvid? Det er op til dig, hvilket lampe-look, du vil skabe. Du finder selvfølgelig også E14-fatningen hos os samt fatningen med afbryder. Vi er ligeledes leveringsdygtige, når det kommer til porcelænsfatningnen med M10 gevind. Derudover finder du hos os en klemmenippel med udvendigt gevind, så du kan få en aflastning til din fatning, når det er nødvendigt.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (5)
  • (1)
Sokkeltype
  • (1)
  • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

Fatninger til E27 pærer

Af alle de mange pærer som findes, er E27 pæren klart den mest almindelige. Det vil også sige at du med sikkerhed har mindst en af disse i boligen. Faktisk har du højst sandsynligt en hel masse. Disse skal bruge en fatning for at kunne bruges. Det er altså hullet som pæren skrues i og derved skaber lys. Hvis du har pæren, men mangler fatningen, kan vi være behjælpelige. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af fatninger til E27 LED-pærer, men også andre pærer. Så du kan med sikkerhed finde den fatning du skal bruge.

Fatninger af høj kvalitet

Hvis du har en væglampe eller gulvlampe, som mangler en fatning, har vi hvad du skal bruge. Her finder du nemlig mange forskellige fatninger, som kan bruges til diverse pærer. Så lige meget om det er til boligen eller arbejdsbelysning har vi højst sandsynligt hvad du søger. Disse fatninger er desuden af høj kvalitet, hvilket betyder det hele bare spiller og sikkerheden er i top. Flere af dem er nemlig lavet i særdeles varmebestandigt materiale. Desuden kan de købes til yderst fornuftige priser, sådan at du kan få lys i boligen på en nem og billig facon.