Træpiller og træbriketter

Hvis man har anskaffet sig en brændeovn er det naturligvis nødvendigt at have noget optænding. Det bedste brændsel for en sådan ovn er helt klart træbriketter. Hvis man køber dem i høj kvalitet, får man nemlig rigtig meget for pengene – og her hos os får du lige præcis det. Vi tilbyder nemlig træbriketter og træpiller i høj kvalitet og til en fornuftig pris. Når man hælder en masse træpiller i sit pillefyr kan det jo ske at man rammer lidt ved siden her. Her kan du drage nytte af vores udvalg af tørstøvsugere, hvor du blandt andet finder en askestøvsuger. Så er du dækket ind hvis der skulle spildes under optænding, eller når du skal fjerne aske.

Læs mere

Træbriketter til brændeovn

Hvis man skal bruge træbriketter til brændeovnen, er det vigtigt at vælge nogle af god kvalitet. Trods ventilation og anden brændeovnstilbehør er det stadig rum man opholder sig i. Hvis træet er af dårlig kvalitet vil indeklimaet ligeledes blive det. Heldigvis forhandler vi altså træbrikker, som er lavet specifikt til at blive brugt indendørs i brændeovn eller pejs. Det er altså klart det rigtige valg, hvis det er formålet. Dertil kan de naturligvis også bruges til bål udendørs. Du kan godt bruge gode træbriketter til begge, men dem af dårlig kvalitet bør kun bruges udenfor.

Træpiller af nåletræ

Træpiller er et godt produkt til optænding og brændsel i brændeovne. Desuden er de af høj kvalitet, hvilket betyder der ikke er noget usundt ved at bruge dem indendørs, i en brændeovn. De bruges bedst til at optænde brændeovnen så du kan få en lækker varme i boligen. Der er bare noget helt unikt ved varmen som en brændeovn tilbyder. Noget som i den grad ikke kan sammenlignes med varmen fra en varmeblæser eller radiator. Heldigvis forhandler vi alt du skal bruge til brændeovnen, så du kan komme godt i gang.