Træpiller og træbriketter

Hvis man har anskaffet sig en brændeovn eller pillefyr, er det naturligvis nødvendigt at have noget optænding. Det bedste brændsel for en sådan ovn er helt klart træbriketter eller træpiller. Hvis man køber dem i høj kvalitet, får man nemlig rigtig meget for pengene – og her hos os får du lige præcis det. Vi tilbyder nemlig træbriketter og træpiller i høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor længe brænder træbriketter?
  Kvaliteten af træbriketter kan variere, afhængigt af hvor hårdt briketterne er presset og hvilken type træ, de er produceret af. Typisk er brændetiden på en almindelig træbriket 3-4 timer.
 2. Hvor mange træpiller bruger man om året?
  Et almindeligt hus på 150 m2, som mange familier med 2 børn og 2 voksne bor i, bruger ca. 5 ton træpiller på et år, hvilket fylder ca. 9 kubikmeter.
 3. Hvad er træpiller?
  Træpiller er sammenpressede savsmuld og træspåner. Stort set alle træsorter laves til træpiller. Typiske træsorter som gran, fyr og bøg, er bedst til fremstillingen af træpiller.
 4. Hvilke træpiller er bedst?
  Sørg for at købe træpiller af god kvalitet, der er lavet til det rigtige formål. Vores Heatmax træpiller i 6 og 8 mm er rigtig gode træpiller og fremstillet af 100% nåletræ.

Træbriketter til brændeovn

Hvis man skal bruge træbriketter til brændeovnen, er det vigtigt at vælge nogle af god kvalitet. Trods god ventilation, er det stadig et rum man opholder sig i. Hvis træet er af dårlig kvalitet, vil indeklimaet ligeledes blive det. Heldigvis forhandler vi træbrikker, som er lavet specifikt til at blive brugt indendørs i brændeovn eller pejs. Det er altså klart det rigtige valg, hvis det er formålet. Dertil kan de naturligvis også bruges til bål udendørs. Du kan godt bruge gode træbriketter til begge, men dem af dårlig kvalitet bør kun bruges udenfor - og selv der vil de ose en del.

Træpiller af nåletræ

Træpiller er et godt produkt til optænding og brændsel i brændeovne. Desuden er de af høj kvalitet, hvilket betyder der ikke er noget usundt ved at bruge dem indendørs, fx i en brændeovn. De bruges bedst til at optænde brændeovnen, så du kan få en lækker varme i boligen. Der er bare noget helt unikt ved varmen som en brændeovn tilbyder. Noget som i den grad ikke kan sammenlignes med varmen fra en varmeblæser eller radiator. Heldigvis forhandler vi alt du skal bruge til brændeovnen, så du kan komme godt i gang.