Covid-19 tests til hjemmetest

Vores selvtest og hjemmetest er en coronatest til hjemmebrug, som giver dig hurtigt testresultat om COVID-19.

Vi forhandler flere typer selvtest, fx SARS-CoV-2 Antigentest fra Boson og Newgene COVID-19 antigen. Begge selvtest er næsepodning for personer med mistanke om COVID-19. Alle vores hjemmetest er CE-godkendt til privatbrug, så man som privatperson kan teste uden sundhedsfagligt personale. Det er dog ikke den samme test, som anvendes af sundhedsfagligt personale.

Læs mere
Filtrér søgning
Produkttype
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 1 af 1 total
Du har set 1 af 1

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er en selvtest (corona)?
    Der findes flere former for selvtest. En selvtest/hjemmetest for corona er en coronatest til hjemmebrug, som giver dig hurtigt testresultat om COVID-19 efter podningen.
  2. Hvor hurtigt får man svar ved en corona hjemmetest?
    De fleste hjemmetest for COVID-19 giver svar indenfor 15 minutter efter podningen. Undersøg det enkelte produkt for mere specifik tid.

Antigen test til corona selvtest

Hos Harald Nyborg forhandler vi flere antigentests til hjemme- og professionelt brug. Disse corona hjemmetest er CE-godkendte og kan bruges af privatpersoner uden sundhedsfagligt personale. Der kan findes mange ineffektive hjemmetests på markedet, derfor bør du altid vælge en corona selvtest som er CE-godkendt. Ineffektive test kan skabe falsk tryghed. I Danmark er det Lægemiddelstyrelsen, der overvåger, at de test, der er på markedet, er CE godkendte og lovlige. Vi forhandler kun godkendte og gyldige antigen test i Harald Nyborg.