• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Hynder

Indret terrassen, altanen eller haven med hyndebokse og hyndekasser som beskytter hynder mod vind og vejr. Vores hyndebokse kan bruges til opbevaring af f.eks. haveredskaber. Boksene er derfor både det dekorative og funktionelle valg uanset, hvad der skal opbevares.

Læs mere
Filtrér søgning
Produkttype
 • (1)
Brand
 • (3)
Farve
 • (2)
 • (9)
 • (1)
 • (1)
 • (9)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 30 af 30 total
Du har set 30 af 30

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor kan jeg opbevare mine havehynder?
  Havehynder opbevares bedst i tørre og mørke miljøer, så de ikke tager skade af fugt og unødig misfarvning fra solen. Derfor er det oplagt at købe en hyndeboks, hvori du bedst muligt og mest optimalt kan opbevare dine havehynder. Hos Harald Nyborg har vi et stort sortiment at hyndebokse med flotte looks.
 2. Hvilke havehynder kan jeg få til mine havemøbler?
  Hos Harald Nyborg har vi et stort sortiment af havehynder til diverse havemøbler heriblandt både lave og høje havestole, sofaer, pallesofaer, loungesofaer, solvogne og hængeliggestole. Alle vores havehynder er i lækre materialer, flotte designs og med god siddekomfort, så du kan sidde behageligt og nyde det gode vejr i haven eller på terrassen.
 3. Hvor kan man købe hynder til en solvogn?
  Hos Harald Nyborg har vi et stort sortiment af havehynder, heriblandt også hynder til solvogne og solsenge. Alle vores hynder har høj komfort og holdbarhed, så du kan nyde dine stunder i solen uden at gå på kompromis med kvaliteten. De er ydermere lavet i slidstærkt stof, så du kan have glæde af dine havehynder i lang tid.

Gør terrassen mere komfortabel og præsentabel med nye hynder

Gode sommeraftener finder ofte sted på vores terrasser eller i haven – og du kan gøre aftenerne ekstra lækre med nye flotte og komfortable hynder til dine havestole. Måske er det særligt tiltrængt med nye havehynder, fordi de gamle er blevet lige lovligt slidte og falmede efter flere års brug. Udskift de gamle havehynder og find nye varianter, der passer bedre til havebordet, havestolene og din øvrige indretning af udendørsrummet. Uanset hvad, vil dine nye havehynder være en fordel, når du får gæster.

Find hynder til havestole og andre stole hos Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg finder du forskellige lækre hyndetyper, der kan gøre det endnu mere luksuriøst at nyde sommeren, uanset din indretningsstil. Nogle varianter fås udelukkende i form af sædehynder, mens andre fungerer både som ryg- og sædehynder, og desuden fås med praktiske elastikker eller bindebånd, der holder puden fast på sædet.

Du finder nemlig både modeller med og uden ryg, samt ensfarvede og mønstrerede varianter. Flere af hynderne har desuden praktiske bånd, der sikrer, at hynderne ikke blæser ned.

Vores udvalg her på siden fungerer også perfekt til køkkenet eller spisestuens stole. Du kan med fordel købe samme hyndetype, så du får en rød tråd på tværs af dit indendørs og udendørs rum. Husk også en vandtæt hyndeboks til opbevaring.