Havemøbler
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Hynder

Hos Harald Nyborg finder du et flot udvalg af komfortable hynder til havestole og solsenge. En god hynde, der er fremstillet af et lækkert materiale, sikrer at du sidder godt og blødt i dine havemøbler sommeren igennem. Du finder flere designs og størrelser inden for hynder her på siden – både iblandt vores stolehynder til havestole og hynder til solsenge. Nogle varianter fås udelukkende i form af sædehynder, mens andrer fungerer både som ryg- og sædehynder, og desuden fås med praktiske elastikker eller bindebånd, der holder puden fast på sædet. Tag et kig på vores stolehynder i ensfarvede varianter, med striber eller med print her på siden.

Læs mere

Gør terrassen mere komfortabel og præsentabel med nye hynder

De bedste sommeraftener finder sted på vores terrasser eller i haven – og du kan gøre aftenerne ekstra lækre med nye flotte og komfortable hynder til dine havestole. Måske er det særligt tiltrængt med nye havehynder, fordi de gamle er blevet lige lovligt slidte og falmede efter flere års brug. Det kan også være, at du gerne vil have nogle nye varianter, der passer bedre til havebordet, havestolene og din øvrige indretning af udendørsrummet. Uanset hvad, vil dine nye havehynder være en fordel, når du får gæster. Hvem vil ikke gerne kunne tilbyde sine gæster at tage plads i komfortable hynder, der også rent visuelt er med til at vise terrassen og haven fra deres bedste sider.

Find hynder til havestole og andre stole hos Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg finder du forskellige lækre hyndetyper, der kan gøre det endnu mere luksuriøst at nyde sommeren, uanset din indretningsstil. Du finder nemlig både modeller med og uden ryg, samt ensfarvede og mønstrerede varianter. Flere af hynderne har desuden praktiske bånd, der sikrer, at hynderne ikke blæser ned, mens du lige er inde for at hente mere kaffe eller lignende. Husk i øvrigt, at vores udvalg her på siden også fungerer perfekt til køkkenet eller spisestuens stole. Hvis det for eksempel forholder sig sådan, at både køkkenets og terrassens stole trænger til fornyelse, kan du altså med fordel købe samme hyndetype, så du får en rød tråd på tværs af dit indendørs og udendørs rum.