Lysdæmpere

Her finder du lysdæmpere, der kan give dig lige den belysning, du har brug for i forskellige situationer. Vi har mange praktiske og dekorative modeller i hvid, grå og koksfarvet. Du kan fx se nærmere på drejelysdæmperen, som regulerer lysstyrken, når du drejer på knappen skal lyset tændes eller slukkes, trykker du blot på knappen. Og nu vi er ved det med at trykke, forhandler vi også touch lysdæmperen, der skelner mellem korte og lange tryk. Med trykkene bestemmer du, om lyset skal tændes, slukkes eller ændres til en anden styrke. Men det er måske en fjernbetjening du søger? Du finder fjernbetjeningen som kan bruges til flere lysdæmpere lige her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (5)
Farve
 • (2)
 • (3)
Tæthedsklasse (IP)
 • (5)
Modul type
 • (5)
Spænding (V)
 • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan virker en lysdæmper?
  En lysdæmper virker som en lysregulering, der ved hjælp af elektronik styrer den elektriske spænding i lampen. Lyskilden vil herefter lyse mindre.
 2. Må jeg selv montera en lysdæmper?
  Det korte svar er, at du gerne selv må montere indendørs stikkontakter og afbrydere. Du må derimod ikke opsætte nye elinstallationer i boligen. Det betyder, at du selv må montere en lysdæmper, hvis der er tale om en eksisterende udskiftning af en lysdæmper eller fra en eksisterende afbryder.
 3. Kan man få lysdæmper til LED?
  Man kan godt få lysdæmper til LED – faktisk er LED særdeles velegnet til netop dæmpning. Du skal blot være opmærksom på, at det ikke er alle dæmpbare LED’er, som nødvendigvis vil fungere med din lysdæmper.

Indstil lyset med lysdæmpere

Med lysdæmpere kan du nemt og bekvemt skrue ned for belysningen i niveauer uden at lyset kun er for fuld skrue eller slukket. Det vil sige, at hvis du blot vil sænke lysniveauet en enkel takt fremfor at slukke lyset helt, så har du muligheden med en lysdæmper. Du kan koble din lysdæmper sammen med din loftslampe, bordlampe, gulvlampe eller andre former for lamper. Du skal bare forsikre dig at de passer sammen. Det skal nævnes, at du også har muligheden for at købe pærer, hvor lys niveauet er bedre skræddersyet til ens lysdæmper, da pæren er dæmpbar.