Boremaskiner og skruemaskiner

Hos Harald Nyborg forhandler vi et bredt udvalg af akku bore- og skruemaskiner i topkvalitet til gode priser. På denne side finder du kvalitetsboremaskiner til mange nyttige formål fra populære brands som AEG Powertools, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Ford Makita, Mitsutomo, Power Craft, Power Super og Selekta. Udforsk det flotte udvalg her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (3)
Type batteri
 • (1)
 • (3)
Tilslutningsindgang
 • (1)
Energikilde
 • (3)
Serie til mærke
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad bruger man en skruemaskine til?
  Som det fremgår af navnet, anvendes en skruemaskine til at skrue skruer i et materiale. En skruemaskine er bedst til de mere simple projekter, i materialer som f.eks. gips og blødt træ.
 2. Hvilken vej skal bordet vende i en skruemaskine?
  Den hårde spids på bordet skal altid vende udad. Boret vil hermed bane sig vej ind i det materiale du borer i.
 3. Hvordan skifter man bor på en boremaskine?
  Nogle boremaskiner følger der en speciel nøgle med, som man skal bruge til at løsne boret med. Andre skifter man blot boret, ligesom man gør ved en skruemaskine.

Akku skruemaskiner til gode priser

Hos Harald Nyborg forhandler vi et stort sortiment af værktøj, heriblandt skruemaskiner som er svære at leve uden. Uanset om det er til professionel eller privat brug, er det gavnligt med en skrue- eller boremaskine. Skruemaskinen kan effektivisere dit arbejde i en stor grad, hvortil den også er super praktisk i mange situationer i forhold til en traditionel skruetrækker. Vi ved hos Harald Nyborg, hvor vigtig en god skruemaskine er, og derfor forhandler vi dem også til gode priser samt i en fantastisk kvalitet, som er professionelle værdig. Ydermere forhandler vi naturligvis også de nødvendige bor, bits og skruer til dit næste store projekt.

Akku boremaskiner og skruemaskiner fra Bosch og Mitsutomo 

Vi forhandler akku boremaskiner og skruemaskiner til alle formål og til både privat og professionelt brug. Blandt vores udvalg finder du en lang række kraftfulde boremaskiner, som kan klare mange forskellige opgaver, og som både kan bore i eksempelvis træ og gips. Vi tilbyder også slagboremaskiner, som kan bore i hårdere materialer og beton. Vi har populære brands som eksempelvis Bosch og Mitsutomo, som garanterer fantastisk kvalitet og funktionsdygtighed. Se Harald Nyborgs store udvalg af akku bore- og skruemaskiner herover og læs meget mere om de forskellige maskiner ved at klikke dig ind på de forskellige produkter.