Møbelpleje og gulvpleje

Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af plejeprodukter til møbler og trævarer. Uanset om du er på udkig efter møbelpleje til din bordplade, stol, reol, kommode eller skab, så finder du kvalitetsprodukter til formålet her på siden. Vi tilbyder blandt andet plejende bordpladeolier i hvide, mahogni eller klare farvevarianter, som fremhæver træets naturlige struktur og forsegler træets overflade. I udvalget finder du også køkkenbordslakker, som giver en slidstærk overflade og en god resistens overfor rengøringsmidler. Se vores store udvalg herunder og læs meget mere om møbelplejen ved at klikke dig ind på de forskellige produkter her på siden. Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning er du velkommen til at besøge os i vores Harald Nyborg butikker eller kontakte os på telefonnummer 63 95 95 95.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
Farve
  • (1)
Indhold
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

Produkter til at rense lædermøbler, bordplader og trægulv

Sammenlignet med mange andre møbler forandrer træmøbler sig en del med tiden. Så det giver god mening at behandle træmøblerne godt – på den måde kan de nemmere holde sig smukke eller få deres skønhed tilbage igen. I vores udvalg af møbelpleje finder du et varieret udvalg af kvalitetsolie- og lak, som er med til at gøre gamle og nye træmøbler til en fryd for øjet og samtidig bidrager til, at skønheden varer i dejligt lang tid. Sortimentet af møbelpleje rummer varer som bordpladeolie, grundlak og mere, så der skulle være god mulighed for at finde alt det, du skal bruge til hjemmets træinventar. Find også andre rengøringsartikler og husholdningskemi hos os.

Skarpe priser på møbelpleje

Hvis du er på udkig efter et sted, der sælger møbelpleje til skarpe priser, kan du godt indstille søgningen nu. Hos Harald Nyborg har vi prisgaranti, og det betyder, at vi gør alt, hvad vi kan for at kunne tilbyde dig favorable priser. Så når du vil give en billig, men effektiv makeover til kommoden, eller når køkkenbordet skal have en særligt slidstærk overflade, uden at det skal koste kassen, er det bare at klikke ind på siden her. Vælg den type møbelpleje der passer bedst til dine møbler – så sender vi straks lakken eller olien afsted til dig.