Vægskinner og hyldeknægte

Det siger nok sig selv, men her kommer det alligevel: Når du skal vælge hyldeknægte og vægskinner, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvad de skal bruges til, inden du hænger dem op. Bæreevnerne er vidt forskellige – hvad er dit behov? Hos os finder du bl.a. de kraftige bæringer, som kan anvendes til bordplader og lignende, der skal monteres på væggen. Du kan også se nærmere på de henholdsvis hvide og galvaniserede T-hyldeknægte – men det er måske vægskinnen og hyldeknægtene til montering på skinnen, du er på jagt efter? Vi har begge dele, så du inden længe er i fuld gang med at placere diverse ting på dine praktiske hylder.

Læs mere
produkter
Du har set 28 af 28 total
Du har set 28 af 28

Hyldeknægte til opsætning af hylder

Hyldeknægte er hvor dine plader placeres og er derfor et essentielt produkt til opsætning af hylder. Hvis du allerede har en god skruemaskine, med dertilhørende skruer, gøres det endda nemt. De skal blot skrues ind i væggen, men det er naturligvis nødvendigt at de sidder stabilt og sikkert. Til det formål forhandler vi alt du skal bruge i henhold til dyvler og lignende tilbehør. Du finder vores brede udvalg af hyldeknægte på denne side, hvor de kan købes til skarpe priser.

Vægskinner i mange størrelser

Med de rette vægskinner får du muligheden for at lave den helt perfekte hylde til dit behov. Det kan være et lagerlokale med god plads til skokasser, eller på værkstedet hvor der skal være plads til værktøjssæt. Dog er disse naturligvis også anvendelige af private, som ligeledes kan have behov for plads. Så hvis du har pladsen, og gerne vil udnytte denne optimalt, er det oplagte at lave sine egne hylder. Det kan være nemt at købe en reol, men med vores vægskinner og hyldeknægte, får du det bedst mulige resultat.