Jerntråd og bindetråd

Jerntråd og bindetråd er fantastiske hjælpere at have ved hånden. For eksempel for dig der vil binde blomster og planter. Vores bindetråde er meget fleksible, så det bliver nemt at binde så stramt eller løst, som du ønsker. Hvis det er hegn, kraftige buske og grene, du skal have styr på, finder du også en model, der kan hjælpe med netop de formål. Vælg for eksempel bindetråd i grøn – denne kamuflerer sig effektivt i din have. Det er lige før, at man kun ser den, hvis man ved, at den er der. Men vi forhandler også den galvaniserede jerntråd, som kan bruges til trådhegn, elhegn og andre bindeformål. Udvalget er stort – vi er sikre på, at du nok skal finde det, du søger.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
Materiale
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

Jerntråd og bindetråd til diverse formål

Her finder du alt i jerntråd og bindetråd. Mangler du galvaniseret jerntråd til elhegn eller trådhegn? Eller vil du gerne have bedre styr på havens vækster med galvaniseret bindetråd? Vi har forskellige slags bindetråd, som kan anvendes til opbinding af både kraftige grene og buske, så snart er det dig, der har kontrollen i haven. Vi forhandler både grøn og sort bindetråd – hvad foretrækker du? Husk at vi også har bindetråd til blomster – snart kan du lave de flotteste kranse og andre dekorative kreationer til hjemmet. Denne type bindetråd kan desuden bruges i mange andre sammenhænge, så den er god at have ved hånden. Vi håber, du finder netop den jerntråd eller bindetråd, du står og mangler.

Find jerntråd og bindetråd her på siden

Når du søger fleksibel jerntråd og bindetråd af høj kvalitet, er du kommet til det rette sted. Vi har alle de tråd-produkter, du skal bruge både ude og inde, til praktiske formål og til mere kreative formål. Hvis du samtidig kan lide at spare penge, bliver du ekstra glad, når du handler hos os. For Harald Nyborg gør altid meget ud af at kunne tilbyde lave priser. Ellers er det bare at finde lige den type jerntråd eller bindetråd, du har brug for til dit næste projekt.