Antenner

Velkommen til vores varierede udvalg af antenner. Her finder du blandt andet den holdbare udendørsantenne, som er meget nem at samle. Du kan også tage et kig på antennen til vandret eller lodret placering på masten, eller udendørsantennen med 360 grader modtagelse. Sidstnævnte kan bruges i et utal af sammenhænge – på væggen, skorstenen, kvisten, campingvognen og andre steder. Hos Harald Nyborg forhandler vi selvfølgelig også antennen til indendørs brug – du kan eksempelvis se nærmere på modellen i slimline design med støttefod, hvor du har mulighed for at vælge mellem sort og hvid. Hvis det er strømforsyningen, du leder efter, er du også kommet til den rette side.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (2)
  • (1)
Farve
  • (1)
  • (2)
Indendørs/Udendørs
  • (2)
  • (1)
Spænding (V)
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Din nye antenne

Find din nye antenne her hos Harald Nyborg. Vi har et kæmpe varierende udvalg af antenner, så du nemt kan finde den antenne, der passer til dit formål. Det vil give god mening at købe en antenne her hos Harald Nyborg, hvis dit fladskærms-TV har dårlig lyd og utilfredsstillende billede. Hvis du vælger at købe en antenne, vil det også være en god ide at købe et antennekabel. På den måde er du sikker på, at kablet er langt nok, hvis du gerne vil opsætte antennen udendørs. Du kan både finde et antennekabel til din antenne på 1,5 meter, men også et antennekabel på 100 meter.

Din første antenne

Hvis det er din første antenne, kan det være, at du udover selve antennen også skal investere i signalforstærkere og diverse stik, fordelere og adaptere. På den måde er du i hvert fald helgarderet, når det kommer til udstyret. Det ville være ærgerligt hvis du gik hen og manglede et produkt, der gjorde at dit TV-signal ikke står knivskarpt. Du skal ikke være bange for, at vores antenner her hos Harald Nyborg ser sjusket ud, da du kan finde din antenne i mange forskellige moderne designs.