• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Luftværktøj

Hos Harald Nyborg finder du luftværktøj til gode priser. Vi tilbyder luftværktøj i høj kvalitet fra blandt andet Air Mounty, Basso, TRU og Stanley. I udvalget finder du eksempelvis kraftfulde hæftepistoler og sømpistoler i flere modeller og med forskellig kapacitet. Vi forhandler også pumpepistoler, blæsepistoler, manometre og luftslanger til pumpning, tømning og måling af dæktryk. I udvalget finder du også meget andet luftværktøj, heriblandt blandt andet malerpistoler, minislibere, pladeskærere, pladesave, fugepistoler, pladeklippere og meget mere. Se det store udvalg af luftværktøj her på siden eller besøg os i en af vores mange butikker, som er placeret i hele landet.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
  • (1)
  • (1)
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

Værktøj til trykluft

I kategorien over luftværktøj finder du alle de værktøjer som bruges med luft. Det er altså ligesom en boremaskine, hvor der i stedet for strøm bruges luft. Det giver et kraftigt stykke værktøj, som kan bruges til at løse mange opgaver. Hvis man blot har en kompressor, kan man bruge luften heri til at skrue møtrikker, søm eller bore. Dette er blot eksempler, da mulighederne er nærmest ubegrænsede med luftværktøj fra os. Dertil kan de købes til en yderst fordelagtig pris, og altid med hurtig levering.

Trykluftspistoler og hæftepistoler

Vi forhandler meget værktøj som kan bruges i kombination med trykluftsredskaber, hvoraf flere af disse er trykluftspistoler. Det er et yderst praktisk håndværktøj, da det giver en særlig effektiv og kraftfulde måde at hæfte og skyde søm. Det samme gør sig gældende for vores møtrikspændere, som med sikkerhed vil gøre arbejdet lettere for dig og dine medarbejdere. Kvaliteten betyder nemlig at de kan bruges i det professionelle miljø, såvel som af de private. Desuden har vi også masser af tilbehør som kan bruges i kombination med værktøjet. Her kan vi anbefale at du tager et kig på vores trykluftslanger.