Cykeldæk

Her finder du vores udvalg af standard og punkterfri cykeldæk til mange forskellige cykeltyper og størrelser. Find de dæk der passer til din cykel og bliv hurtigt godt kørende igen.

Læs mere
produkter
Du har set 27 af 27 total
Du har set 27 af 27

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilken størrelse cykeldæk skal jeg vælge?
    Der er mange forskellige cykeldækstørrelser tilgængelige, og det rigtige valg afhænger af cykeltypen, kørselsforholdene og dine præferencer. Hvis du kører mountainbikes kræver det normalt bredere dæk med mønster til bedre greb og stødabsorption, mens landevejscykler og hybridcykler normalt bruger smallere dæk for bedre rulleeffektivitet og fart. Hos Harald Nyborg forhandler vi standard cykeldæk, robuste dæk til BMX- og MTB-cykler. Vi er ligeledes leveringsdygtige når det gælder dækket til raceren eller punkterfri cykeldæk.
  2. Hvordan pumper man et cykeldæk?
    Når du skal pumpe et cykeldæk, er det en god idé, at finde det anbefalede lufttryk til dit dæk, som står på siden af dækket. Herefter skal du bruge en cykelpumpe med en passende ventiltype. Der findes to hovedtyper af ventiler: Presta-ventiler og Schrader-ventiler. Presta-ventiler er tyndere og kræver et specielt pumpehoved, mens Schrader-ventiler ligner dem, der bruges på biler, og kræver et mere almindeligt pumpehoved. Nu skal der pumpes luft i dækket ved at trykke eller trække pumpens håndtag op og ned. Fortsæt indtil du har nået det anbefalede lufttryk til dit dæk. Når du er færdig, fjernes pumpens hoved fra ventilen og ventilhætten skrues tilbage på ventilen.
  3. Hvor meget luft skal der være i cykeldæk?
    Det anbefalede lufttryk for cykeldæk afhænger af flere faktorer, såsom dæktype, cykeltype, cyklistens vægt og kørselsforholdene. Normalt kan du finde anbefalet lufttryk på dæksiden eller i cykelproducentens specifikationer. Det er vigtigt at huske på, at det anbefalede lufttryk er en vejledning, og at du altid bør justere det baseret på dine personlige præferencer og kørselsforhold. For eksempel kan et højere lufttryk give mindre rullemodstand, men det kan også resultere i en hårdere tur og mindre greb på ujævne overflader, mens et lavere lufttryk kan give mere greb og komfort, men kan også resultere i højere rullemodstand og øget risiko for punkteringer.

Cykeldæk til altid lave priser

Prisen på et nyt cykeldæk afhænger af flere faktorer, såsom dæktype, størrelse, kvalitet og mærke. Det kan derfor være en god idé at finde ud af dit behov, før du træffer dit valg. Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af robuste cykeldæk, så du hurtigt kan komme ud i naturen eller cykle sikkert på arbejde igen. Vi har også et stort udvalg af cykelslanger og ventiler, hvis det også skal skiftes.