Cykeldæk

På denne side kan du se nærmere på Harald Nyborgs cykeldæk, hvor du finder mange forskellige modeller. Vi forhandler blandt andet standard cykeldækket samt det robuste dæk til BMX- og MTB-cykler. Vi er ligeledes leveringsdygtige når det gælder dækket til raceren. Det kan også være, at du er på jagt efter et punkterfri cykeldæk? Det forhandler vi naturlig også, eksempelvis i en udgave med refleksstribe og med specielt udviklet hårdt gummi, som er placeret inde i dækket. Når det kommer til størrelser, har vi også meget at vælge mellem – måske søger du som mange andre de dæk, der henholdsvis har målene 700 x 28C og 700 x 35C? Så bliver du glad, for du kan nemlig regne med os.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (15)
  • (11)
  • (1)
Punkterfri dæk
  • (12)
  • (15)
Farve
  • (27)
Materiale
  • (2)
Model serie
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 27 af 27 total
Du har set 27 af 27

Funktionsdygtige cykeldæk

Hos Harald Nyborg kan du finde super funktionsdygtige cykeldæk til næsten ingen penge. Vi sælger nemlig vores cykeldæk til de billigste priser. Selvom de kan fås til de billigste priser, får du selvfølgelig cykeldæk, som er super robuste og lækre i designet. Du kan for eksempel finde dæk, som kan gøre din damecykel yderst moderne i designet. Dette gælder selvfølgelig ikke kun damecyklerne, da vi også har moderne cykeldæk til herrecykler og børnecykler. Du kan f.eks. finde cykeldæk som er cremefarvet, sorte og endda hvide med forskellige mønstre, som også hjælper på rullemodstanden.

Cykeldæk og tilbehør

Hvis du vælger at købe vores cykeldæk, vil det også være en god idé at købe en tilhørende cykelpumpe. Med vores cykelpumpe er du altid forsikret om, at du kan få luft i dine nye dæk. Det ville være super ærgerligt, hvis du tager på en længere cykeltur med dine dæk, og der ikke er nok luft i dem. Hvis dine dæk ikke har luft, er det nemlig hårdere at komme fremad, og derfor skal du træde endnu hårdere i cykelpedalerne. Derfor vil det være en god idé, at du altid har en lille cykelpumpe i din taske, så du er klar, hvis uheldet er ude.