• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Hyndebokse

Indret terrassen, altanen eller haven med hyndebokse, som beskytter havehynder mod vind og vejr. Vores hyndebokse kan bruges til opbevaring af alle typer hynder og tekstiler, men også til fx haveredskaber. Se udvalget af dekorative og funktionelle hyndebokse her.

Læs mere
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Er en hyndeboks vandtæt?
    Ja, nogle af vores hyndebokse er vandtætte. Ligeledes er de fleste af vores hyndebokse hævet en smule over jorden, så skulle der komme meget vand, som danner sig til vandpytter, er hynderne væk fra jorden.
  2. Kan en hyndeboks stå ude hele året?
    Ja det kan det den. Hynderne er placeret en smule over jorden, så de ikke bliver jordslået, når de opbevares i boksen.

Indret udendørsrummet på den praktiske måde med dekorative hyndebokse

Når hynderne er fundet frem fra kælderen eller loftet, venter mange hyggelige udetimer lige om hjørnet. Men det kan være svært at finde et godt opbevaringssted til hynderne over sommeren og de kan ofte let komme til at ligge og flyde. Men hvorfor ikke opbevare dem i en hyndeboks, så de er pænt samlet og ude af dit synsfelt, når de ikke er i brug? Med en hyndeboks er dine hynder altid lige ved hånden, hvilket er praktisk på dage med skiftevis byger og sol – så kan du nemlig hurtigt pakke dit udendørs hyggerum væk og frem igen.

Hyndebokse fra Harald Nyborg kan bruges i flere sammenhænge end du tror

Hos Harald Nyborg finder du flere smarte bokse til hynder – eksempelvis modellen, der let kan samles, uden at du skal have værktøjet frem. Du finder også varianter med hjul, så du nemt kan flytte boksen, når der for eksempel kommer mange gæster, og du har brug for ekstra siddepladser på terrassen. Med en rummelig hyndeboks har du desuden også mulighed for at have mange andre udendørsgenstande lige ved hånden. Anvend eksempelvis boksen til sommerbordets duge, vaser og lysestager, eller til plantegrej, haveredskaber og plastikpotter.