• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 36,-

Hyndebokse

Indret terassen, altanen eller haven på den praktiske måde, ved at anvende hyndebokse og hyndekasser som beskytter dine hynder mod påvirkning fra vind og vejr. Man kan desuden sagtens anvende vores hyndebokse til opbevaring af andet end hynder, for eksempel haveredskaber eller udendørslegetøj. Dermed er boksene både det dekorative og funktionelle valg, uanset hvad der skal opbevares. Hyndeboksene fremstilles i vejrbestandigt rattan-plast,  i smart non-wood og i plastik. Disse typer matialer er vejrbestandige og tåler lidt af hvert, uden at de kræver behandling og vedligeholdelse på samme måde som eksempelvis træ. Find en praktisk hyndeboks til opbevaring af stolehynder, tekstiler og øvrige genstande her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Kapacitet
 • (1)
 • (1)
Farve
 • (2)
Højde
 • (1)
 • (1)
Materiale
 • (2)
Bredde
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Er en hyndeboks vandtæt?
  Ja, nogle af vores hyndebokse er vandtætte. Ligeledes er de fleste af vores hyndebokse hævet en smule over jorden, så hvis der skulle komme meget vand som danner sig til vandpytter, er hynderne væk fra jorden.
 2. Kan en hyndeboks stå ude hele året?
  Ja det kan det den. Hynderne er placeret en smule over jorden, så de ikke bliver jordslået ved at ligge i boksen.

Indret udendørsrummet på den praktiske måde med dekorative hyndebokse

Når hynderne er fundet frem fra kælderen eller loftet, venter mange hyggelige udetimer lige om hjørnet. Men det kan være svært at finde et godt opbevaringssted til hynderne over sommeren, da man ofte har ret mange af dem, og de dermed fylder en del. Hynderne kommer derfor hurtigt til at ligge lige indenfor døren, så man bliver småirriteret over at se dem ligge og flyde. Men hvorfor ikke opbevare dem i en hyndeboks, så de er pænt samlet og ude af dit synsfelt, når de ikke er i brug? Med en hyndeboks er dine hynder desuden altid lige ved hånden, hvilket er praktisk på dage med skiftevis byger og sol – så kan du nemlig hurtigt pakke dit udendørs hyggerum væk og frem igen.

Hyndebokse fra Harald Nyborg kan bruges i flere sammenhænge, end du lige tror

Hos Harald Nyborg finder du flere smarte bokse til hynder – eksempelvis modellen, der let kan samles, uden at du skal have værktøjet frem. Du finder også varianten med hjul, så du nemt kan rulle boksen et andet sted hen, når der for eksempel kommer mange gæster, og du derfor skal have ekstra siddepladser på terrassen. Med en rummelig hyndeboks kan du desuden have mange andre udendørsgenstande lige ved hånden. Anvend eksempelvis boksen til sommerbordets duge, vaser og lysestager, eller til plantegrej som redskaber og plastikpotter.