IHC wireless

På denne side finder du vores varierede udvalg af IHC wireless. Snart får du mulighed for at tænde og slukke dine lamper og elektroniske apparater derfra, hvor det passer bedst til dine behov. Hos os finder du batteritrykket til trådløs fjernbetjening af lamper og andet elektrisk udstyr, og du kan også se nærmere på underlaget til dit lampeudtag og til stikkontakten. Derudover forhandler vi wireless kombienheden, der fungerer som sender, modtager og lysdæmper. Du finder ligeledes IHC wireless lampeudtaget med relæ, til brug hvor der ønskes tænding, som kan fjernbetjenes trådløst.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (5)
Farve
  • (5)
Tæthedsklasse (IP)
  • (4)
Model serie
  • (5)
Modul type
  • (2)
Spænding (V)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

IHC trådløs lysstyring

Med IHC wireless produkter får du muligheden for at styre lyset i din bolig. Selve stikkontakten har et batteri, hvilket betyder, at der ikke skal installeres nye kabler. Du kan tænde, slukke og dæmpe lyset i din bolig med et simpelt tryk på kontakten. Produkterne snakker med hinanden gennem trådløse signaler, som kan sættes op med simpel programmering. Modtagerne til kontakterne bliver monteret direkte på diverse dåser og underlag, sådan at de kan styre lyset. Det er altså en særdeles simpel og billig løsning til at få et mere smart hjem. Desuden er det også praktisk, da det netop giver muligheden for at styre lyset i bordlamper, gulvlamper og lignende.

IHC wireless til gode priser

Når det kommer til trådløs lysstyring, kan priserne generelt være meget høje. Mange alternativer skal bruge et væld af tilbehør som alt sammen er meget kosteligt. Det er ikke tilfældet med IHC wireless, da det kræver minimal opsætning og tilbehør. Derfor kan du altså sætte hele systemet op hurtigt og nemt, samt til en fantastisk lav pris. Desuden er de også designet til at være minimalistiske i deres udseende, og vil derfor give en stilren fornemmelse efter monteringen.