Rense- og plejemidler

Når du skal pudse og polere din bil, er det vigtigt at have de rigtige rense- og plejemidler, der ikke blot rengør, men også går ind og plejer og beskytter de enkelte dele af din bil. Hos Harald Nyborg forhandler vi derfor et stort udvalg af rense- og plejemidler, blandt andet fra mærkerne Alaska, Branford, Hany og Holts. Vi kan altid tilbyde et bredt udvalg til alle dele af din bil, blandt andet fælgerens, ruderens, vinylrent og tekstilrens. Silikonespray er god til beskyttelse af interiøret i bilen, mens en polish til polering er god til beskyttelse af lak- og chromeoverflader på såvel motorcykler som på biler. Vi forhandler desuden kobberfedt, der går ind og beskytter ved bremsedele og lignende.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (20)
 • (16)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 36 af 43 total
Du har set 36 af 43
Vis de næste 7 produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad gør man ved en frossen dørlås?
  Ved hjælp af låseolie kan du nemt optø frosne dørløse på din bil. Du hælder blot midlet ind i cylinderen, så låsen hurtig bliver klar til brug.
 2. Hvordan renser jeg bilsæder?
  Du kan med fordel anvende en tekstilrens til at rense dine bilsæder. Du sprayer tekstilrensen på sædet, skrubber godt til med en blød børste og tørrer herefter rensen af med enten et håndklæde eller en mikrofriberklud.
 3. Hvad er bremserens?
  En bremserens fjerner ophobet fedt, olie og smøremidler fra bilens bremseskiver.

Find gode bilplejeprodukter her

Det er vigtigt at huske, at din bil skal plejes og passes, når den bliver brugt jævnligt. Med bilplejeprodukterne på denne side, kan du give din bil og/eller motorcykel den pleje, den fortjener. Vores bilprodukter hjælper dig ikke blot med at rengøre din bil, men også med at beskytte den, så der ikke kommer unødvendigt snavs og skidt i fremtiden. Vores bilplejeprodukter er alle i høj kvalitet og i mærker som Brandford, Hany, Dunlop og Alaska, der sikrer, at du ikke går galt i byen. Som du kan se her på siden, fører vi desuden faste lave priser, så du trygt kan handle dine bilplejeprodukter hos os.

Bilplejeprodukter til hver en del af dit køretøj

Rengøring af ruder, fælge, vinyl og tekstil – vi har højest sandsynligt det, du har brug for, i vores brede udvalg af bilplejeprodukter hos Harald Nyborg. Det nøje udvalgte sortiment fokuserer på kvalitet og effektivitet, uanset om du har brug for at beskytte lakoverflader og interiøret af bilen, eller om du har brug for at fjerne tjære på køretøjets forskellige dele. Det kan også være, at du leder efter et bilplejeprodukt som kobberfedt, der beskytter og plejer ved bremsedele og lignende. Alt det ovenstående og mere til finder du her på siden. Og husk, at vi også har bilplejeprodukter til motorcykler.