Værktøjskasser

På denne side kan du se nærmere på det brede udvalg af værktøjskasser fra Harald Nyborg. Måske er det værktøjskassen med plastbakke og opbevaringsboks i låget, du savner? Eller er det snarere værktøjstasken med skulderrem? Vi forhandler blandt andet den åbne værktøjstaske med metalbærearm. Hvis du leder efter multikassen i plast eller værktøjskufferten på hjul, er du også kommet til det rette sted. Selv kufferten til værktøj, fotoudstyr, finmekanik og mere finder du hos os. Sortimentskassen med fire sortimentsbokse kan vi også klare – alle boksene kan naturligvis tages ud, så indholdet er let at gå til. Og hvis du jagter værktøjsholderen med bælteklips, karabinhage og krog, kan du roligt indstille søgningen, vi har den her i vores udvalg af værktøjskasser.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (3)
 • (7)
 • (5)
Tæthedsklasse (IP)
 • (5)
Materiale
 • (1)
 • (7)
 • (1)
Størrelse (tommer)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 16 af 16 total
Du har set 16 af 16

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad bruges en værktøjskasse til?
  En værktøjskasse bruges som oftest til at opbevare og transportere værkøj i. En værktøjskasse er derfor indrettet i mange små rum og som regel i to etager, så der er plads til værktøj i mange forskellige størrelser.
 2. Hvad skal der være i en værktøjskasse?
  Det er en god idé at sørge for at have det mest essentielle håndværkøj i sin værktøjskasse. Det omfatter blandt andet en hammer, sav, skruetrækkere, tang, hobbykniv, tommestok, blyant og søm og skruer.

Store og små værktøjskasser

En af de første ting man skal overveje ved køb af en værktøjskasse, er naturligvis størrelsen. Har man planer om at opbevare skruemaskiner og andet elværktøj, har man brug for en stor. Er det derimod primært til mindre gaffelnøgler vil behovet være mindre, og en lille værktøjskasse tilstrækkelig. Desuden er der også stor forskel på hvordan værktøjskassen er organiseret. Nogen har mange store rum til værktøj, mens andre også kan fungere som en sortimentboks. Det er alle ting du skal have med i overvejelserne, når du køber din næste værktøjskasse. Holdbarhed og kvalitet er dog ikke en bekymring du skal have - disse er nemlig altid i top.

Værktøjskasser i plast og stof

Vi forhandler faktisk mange forskellige typer værktøjskasser. Ikke kun i henhold til størrelser og form, men også materialer. Det er muligt at købe de helt klassiske værktøjskasser i plastik, men også med stof. En smart funktionalitet ved disse er, at de indeholder en skulderrem. Det gør det nemmere at transportere dem rundt, da man kan bruge hele kroppen fremfor at slæbe dem med armen. Særligt efter en lang dag hvor man har været i gang med diverse multiværktøj, vil det være rart at kunne smide værktøjskassen på skulderen.