Plæneluftere og vertikalskærere

I det store udvalg af haveudstyr, som vi forhandler hos Harald Nyborg, finder du vores mosfjernere, plæneluftere og vertikalskærere. Havemaskiner inden for denne produktkategori bruges til at fjerne mos og hjælper med vedligeholdelse af plænen. Ønsker man en pæn og velholdt græsplæne skal man for det meste både investere arbejdstimer og ikke mindst sørge for at have det rette udstyr og gødning til rådighed. Mosfjernere, plæneluftere og vertikalskærere hjælper med at opnå det ønskede resultat. Der anvendes gerne forskellige produktbetegnelser, når det gælder elektriske mosfjernere, plæneluftere og vertikalskærere. Læs mere om det enkelte produkt og dets anvendelsesformål ved at klikke på det nedenfor.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (1)
 • (1)
Type batteri
 • (1)
Energikilde
 • (1)
Spænding (V)
 • (1)
 • (1)
Serie til mærke
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan slipper jeg af med mos i haven?
  Vil du gerne slippe for mos i haven, kan du heldigvis nemt fjerne det effektivt med en vertikalskærer eller plænelufter.
 2. Hvornår skal man bruge en vertikalskærer eller plænelufter?
  Maskinerne bruges ofte til at fjerne mos, og derfor kan de fordel bruges i marts og april, hvor mosset sidder løst og græsset endnu ikke er i fuld vækst.

Kom mosset til livs med kombineret plænelufter- og vertikalskærer

Hvis du drømmer om en smuk, ensartet græsplæne uden mos, er plæneluftere og vertikalskærere dine nye bedste venner. Og hos os finder du heldigvis modellen, der kombinerer begge maskiner i en, hvilket udover at give dig den perfekte plæne også giver dig lidt mere plads i redskabsskuret. Snart kan du nyde at få en hånd, når mosset skal fjernes – det hjælper plænelufteren med, da den river moset fri. Vertikalskærerens opgave består i at give luft helt ned til græsrødderne, så græsplænen kan vokse sig tæt. På den måde kan græsset kvæle mosset. Hos os finder du mosfjerneren/vertikalskæreren, som også fjerner løv, kviste og lignende fra din græsplæne.

En vertikalskærer og mosfjerner giver en flot plæne uden at det koster kassen

Blandt fordelene på vores vertikalskærere finder du f.eks. de smarte opsamlere. Med en opsamler slipper du for at gå og rydde op efter arbejdet med at fjerne mos. Derfor går det hurtigt, når du bruger denne type maskine. Du kan også se nærmere på en variant med flere arbejdsdybder, både når det gælder vertikalskærer-funktionen og mosfjerner-funktionen. De forskellige dybder giver dig et meget fleksibelt produkt, som du kan justere til det aktuelle behov. Når du handler hos Harald Nyborg får du selvfølgelig også fordelen af vores altid lave priser. På den måde kan du undgå, at det skal koste kassen, bare fordi du drømmer om en flot og velholdt græsplæne. Har du brug for reservedele til havens maskiner, så har vi også det.