• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Skovle

De fleste opgaver der involverer en skovl, vil være lidt tungere opgaver. Det er derfor vigtigt at vælge den type skovl, der passer bedst til opgaven. Det vil gøre dit arbejde med skovlen lettere, hvis du fx vælger en graveskovl til hvis du skal grave, og en klassisk skovl hvis du skal flytte jord.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (5)
Materiale
  • (1)
  • (1)
  • (3)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilken type skovl skal du vælge?
    Der findes forskellige typer af skovle, der hver især er designet til forskellige opgaver. Den klassiske skovl er velegnet til at flytte jord, sand og grus med. Denne type er tilsvarende mindre velegnet til at grave med, specielt i hård og stenet jord. Graveskovlen er designet specifikt til at grave med, og den mindre planteskovl er velegnet til at grave mindre huller, når du fx skal plante mindre planter.

Vælg den rigtige skovl til opgaven

Der er nogle få ting du bør kigge efter, når du skal vælge den rigtige skovl. De klassiske skovle har typisk et lidt større og bredere blad, som gør dem velegnet til at flytte store mængder af fx jord og grus. Vinklen mellem bladet og skaftet har også stor betydning. De klassiske skovle har typisk en mindre vinkel mellem blad og skaft, hvilket gør det nemmere at få opsamlet materialet. En større vinkel mellem blad og skaft betyder at bladet ligger i mere direkte forlængelse af skaftet. Dette design vil gøre skovlen mere velegnet til at grave i jorden med.

Inddrag børnene i havearbejdet med børneskoredskabssæt

Med haveredskaber i børnestørrelse er der større sandsynlighed for, at du kan få lokket ungerne med i haven. Mange børn vil finde stor glæde ved at få deres eget lille stykke køkkenhave, hvor de selv kan bestemme, hvad der skal plantes. Så kan de vælge at dyrke deres yndlingsbær eller grøntsager. Eller måske vil I hellere se, hvor store græskar eller solsikker I kan få.