• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Ovne

Velkommen til Harald Nyborgs udvalg af ovne i lækkert og funktionelt design. Her finder du f.eks. den flotte sorte ovn med pyrolyse. Denne model har mange fordele, blandt andet digitalt display, rengøringsvenlig emalje og flere funktioner. Udover pyrolyse tæller funktionerne optøning, turbogrill, undervarme og flere - klik blot ind på de enkelte varianter for at se alle funktioner. Vi kan desuden fortælle dig, at den omtalte model også er smart, fordi lågen forbliver kold, hvilket gør den særdeles børnevenlig. Husk dog, at lågen ikke er kold nårdu anvender pyrolysefunktionen. Og nu vi er ved det med ovnlåger – i vores sortiment finder du også ovnlågen til dit komfur, så du kan reparere i stedet for at investere i et helt nyt komfur.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
Indbygning
  • (3)
Farve
  • (3)
Energieffektivitetsklasse
  • (3)
Spænding (V)
  • (3)
Varmekilde (el./gas)
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Ovne i lækkert og funktionelt design

Mange af os bruger køkkenets ovn flere gange om ugen. Ovnen bliver eksempelvis flittigt anvendt til at bage eller til at opvarme forskellige typer brød – boller, rundstykker, brød til maden og mere. Ovnen spiller desuden en central rolle i kagebagning og flere andre sammenhænge, så vi kan godt forstå, hvis du gerne vil have en model, som er lavet i et funktionelt og lækkert design. Det er også sådan, at bagning og madlavning bliver en smule sjovere, når udstyret er af god kvalitet. Og det er ovnene fra Harald Nyborg heldigvis, så snart kan du løfte madlavningen og bagningen til nye højder. Hvilken ovn falder mest i din smag? Husk forresten også køkkenets andre hårde hvidevarer, fx emhætten og køleskabet.

Lave priser på ovne

Når du godt kunne tænke dig en kvalitetsovn og samtidig gerne vil spare penge, er det her, du kan foretage drømmekøbet. Hos Harald Nyborg går vi nemlig meget op i at kunne tilbyde dig særdeles lave priser på hvidevarer til køkkenet – herunder selvfølgelig kvalitetsovne. I øvrigt kan du også regne med os, når du gerne vil have din nye ovn meget snart. Vores levering er ganske hurtig, så lige om lidt har du en hjælper, som forvandler dej til velduftende brød og rå kartofler til de sprødeste hasselbackkartofler. Velbekomme!