Mus- og rottefælder

Vi vil gerne selv bestemme, hvem der skal ind i vores hjem. Det gælder både, når det kommer til mennesker og dyr. Og selvom mus og mår kan være søde at se på, er de samtidig væsner, som kan skabe megen frustration. En mår på loftet har for eksempel for vane at larme helt utroligt – også i de tidlige morgentimer. Heldigvis har vi blandt vores dyrefælder varianterne, som kan fange måren såvel som musen. Foretrækker du en klapfælde eller en fælde i form af en kassemodel? Også når det kommer til rotter, kan du være fortrøstningsfuld – i vores udvalg af dyrefælder finder du ligeledes klapfælden og kassemodellen til dette dyr.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (10)
 • (1)
Tæthedsklasse (IP)
 • (1)
Materiale
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 18 af 18 total
Du har set 18 af 18

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan virker en musefælde?
  Der findes flere former for musefælder. Den som de fleste kender er en smækfælde. En smækfælde består af en fjeder der bliver udløst, når en mus spiser af lokkemaden. Musen aflives ved kraften af slaget fra fjederen.
 2. Hvad skal man komme i en musefælde?
  Nødder, rosiner pølse, bacon og andet kød. Du kan også købe dediceret lokkemiddel, der kommer som gelé.
 3. Virker ost som lokkemiddel?
  Ost ikke så godt i en musefælde, da det hurtigt tørrer ud og der med ikke afgiver lugt. Nødder, mandler og rosiner er derimod bedre.

Vores dyrefælder giver dig kontrol

Når du er plaget af skadedyr, kan det hurtigt give søvnløse nætter. Ikke bare fordi der er en mår, som larmer, når du skal sove, men fordi skadedyr har en ødelæggende adfærd. Det er ikke underligt, hvis tanker om dette holder dig vågen. Vi håber derfor, at vi har lige den dyrefælde, som kan give dig kontrollen og søvnen tilbage. Du kan heldigvis vælge mellem forskellige typer fælder hos os, så der er gode chancer for at finde lige den model, som du havde tænkt dig. Hos Harald Nyborg forhandler vi musefælder, rottefælder og mårfælder, og du kan både se nærmere på kassefælder og klapfælder. Vælg din foretrukne dyrefælde lige her og få snart kontrollen tilbage.

Dyrefælder med hurtig levering

Og når vi skriver, at du snart får kontrollen tilbage, så mener vi virkelig snart. Vores levering af dyrefælder er nemlig lynhurtig, så inden længe kan du sige farvel til den buldrende mår og goddag til en nat uden bekymringer.