Lightere og refill

Når du skal have gang i bålet, fyrfadshyggen og meget mere, kan du naturligvis regne med Harald Nyborg. Vi forhandler et flot udvalg af lightere samt refill til den praktisk antænder. Du har blandt andet mulighed for at tage et kig på modellen, der gør det nemt at tænde fyrfadslysene i glas eller lanterne, da der er en god afstand mellem håndtag og det sted, hvor flammen kommer ud. På denne side kan du desuden købe stormlighteren og den stilrene stållighter – hvad passer bedst til dit behov? Det kan være, at det er den elektroniske lighter, som også fungerer fortræffeligt i stormvejr? Eller måske skal du have fat i noget refill – vi forhandler heldigvis lightergas lige her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (3)
 • (2)
Farve
 • (3)
 • (2)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 9 af 9 total
Du har set 9 af 9

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan fylder man gas i en lighter?
  Når du skal fylde gas i din lighter skal du være opmærksom på, at du ikke opholder dig i nærheden af åben ild. Start med at placere lightergassen i påfyldningsventilen på lighteren, hvorefter du presser beholderen med faste tryk.
 2. Hvad er en zippo lighter?
  En zippo-lighter er en genopfyldelig metal-lighter. Det er hermed muligt at købe lightergas og påfylde lighteren, når den løber tør for gas.
 3. Hvor varm er en flamme i en lighter?
  Temperaturen i en flamme varierer. Den højeste temperatur er at finde midt inde i flammens lyseblå del, hvor temperaturen rammer ca. 1400 grader. I den røde del af flammen af der cirka 800 grader.

Alt i lightere og refill

En lighter er god at have ved hånden i flere sammenhænge, og derfor har vi valgt at føre et velassorteret sortiment af lightere og refill. Måske er du en af de mange danskere, der er glad for at tænde lys? På denne side finder du lightere, der gør det nemt at få gang i fyrfadslys og meget mere. Hos Harald Nyborg finder du desuden lightere, som er meget sikre at tænde med. I vores udvalg af lightere og refill forhandler vi f.eks. flere modeller, som giver dig en god afstand mellem håndtag og flamme. Og når du mangler refill, er det også bare at slå et smut forbi siden her.

Lightere og refill til lav pris

Det behøver på ingen måde at koste dig dyrt, når du har brug for lightere og refill. Hos Harald Nyborg er vi nemlig vilde med lave priser. Det er bare at vælge det produkt, som du står og mangler her i vores sortiment af lightere og refill, så skal vi nok sende det afsted med lynets hast. Snart er det ingen sag at få gang i fyrfadslys, bål, raketter og meget mere.