Hjul og støtteben

Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af tilbehør til din trailer, så du kan få monteret det udstyr, der passer til netop dine behov. Vi forhandler blandt andet tilbehør fra mærket Brandford, der laver næsehjul og støtteben til trailere og campingvogne. Vores næsehjul kommer blandt andet med massive gummihjul og stålfælge, der kan tage en maksbelastning på op til 150 kilo, samt støttefødder der kan klare en maksbelastning på helt op til 600 kilo. Derudover forhandler vi andre støttefødder og støtteben i forskellige prisklasser og kvalitetsniveauer. Desuden kan du købe nøgler til støttefødder og klembøjler samt skruesæt til klembøjle, som er beregnet til montering af næsehjulet på traileren.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad gør støtteben til trailere?
    Støtteben til trailere er gode at have når traileren er afkoblet bilen, fordi de netop støtter og mobiliserer traileren.
  2. Hvordan monteres et næsehjul?
    Til montering af et næsehjul på traileren anbefaler vi at du har skruesæt til klembøjle liggende.

Effektive næsehjul og støtteben til trailer

Denne side er dedikeret til næsehjul og støtteben til din trailer. Derfor finder du her vores brede udvalg af forskellige produkter inden for næsehjul og støtteben, så du kan finde det rigtige produkt til netop din trailer og dine behov. Vi tilbyder blandt andet enkle og elegante støtteben i stål til de mindre størrelser, ligesom vi fører store næsehjul lavet af gummihjul og stålfælge. Vi har stærke næsehjul der kan bære fra 100 til 500 kilo, og det er derfor dit behov der bestemmer, hvor meget næsehjulet og støttebenet skal kunne bære. Uanset hvad, har vi med god sandsynlighed det der passer til dig.

Find det du søger inden for næsehjul og støtteben lige her

Har du en trailer, men mangler et støtteben? Eller er dit forhenværende støtteben blevet for gammelt? I så fald vil vi gerne præsentere dig for vores grundigt udvalgte sortiment inden for næsehjul og støtteben til trailer. Hos Harald Nyborg arbejder vi ud fra nøgleord som kvalitet, service og variation, og derfor kan du også finde et varieret og kvalitetssikret udvalg af næsehjul og støtteben her på siden. Vores store næsehjul i gummi med stålfælge kan klare en belastning på mellem 100 og 500 kilo, men vi har også mindre støtteben, der er praktiske og lette. Vi fører desuden nøgler og klembøgler til montering af næsehjul på traileren.