Brændeovnstilbehør

Brændeovne er fantastiske, da de både giver en masse varme og ser flotte ud. Dog skal en brændeovn også have noget brændsel, og ikke mindst tilbehør. Her på siden finder du alt hvad hjertet begærer indenfor tilbehør til din brændeovn. Det kan være rensehoveder til pillefyr, brændespande, eller ventilatorer. Vi har lige præcis hvad du skal bruge for at gøre din brændeovn mere funktionel og langtidsholdbar. Du kan nemlig have din brændeovn i meget længere tid med det rette tilbehør. Det betyder nemlig du kan holde den ren og funktionel, altid.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
  • (6)
Farve
  • (4)
Materiale
  • (3)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

Tilbehør til brændeovn

En brændeovn kræver en vis mængde vedligeholdelse. Det kanvære en smule frustrerende, men gøres heldigvis nemt med vores udvalg aftilbehør. Vil man derimod undgå vedligeholdelsen skal man i stedet kigge på en olieradiatoreller gasbrændeovn. Disse kræver nemlig ikke brændseli form af træ eller træpiller,hvilket også betyder mindre vedligeholdelse. Skulle du allerede have enbrændeovn som kræver vedligeholdelse, kan du finde hvad du skal bruge her påsiden. Vi forhandler nemlig diverse børster og spande til netop dette formål,som gerne skulle være tilstrækkeligt til dit behov.

Brænde og askespande

Hvis man har en brændeovn, kan det være praktisk med enbrændespand og askespand. Særligt en brændespand kan være lækker at have, daman får organiseret sit brænde. Dertil kan det også være meget pænt at have enbrændespand, med noget hugget brænde. Det giver et rustikt og råt look tilstuen. En askespand er derimod mere et praktisk redskab, men kan ikke destomindre også være pæn. Her hos Harald Nyborg forhandler vi nemlig nogleaskespande i et flot design. Tag et kig her på siden og se om du finder noget somfalder i din smag.