• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Algefjerner

Er din terrasse, dine fliser eller dine havemøbler ramt af alger? Alger er et irriterende problem, der præger udendørsområderne, men som ikke kan undgås. Heldigvis behøver alger ikke at være et vedvarende problem, da de med de rette midler og den rette behandling nemt kan fjernes. Se Harald Nyborgs udvalg af produkter til algefjerner og algerens her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
  • (3)
Indendørs/Udendørs
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan benytter man algefjerner?
    Hos Harald Nyborg kan du både få algefjerner der er klar til brug og algefjerner i koncentrat, der blot skal blandes op med vand. Algefjerner sprøjtes eller males blot direkte på algerne til de er grundigt dækkede, og algefjerneren nedbryder derefter sig selv igen. Det bedste resultat opnås ved temperaturer over 10°C.
  2. Hvornår er det bedst at bruge algefjerner?
    Det anbefales at fjerne alger to gange om året, hvor det er mest oplagt at gøre det om foråret og efteråret, hvor der hverken er frostgrader eller for høje temperaturer. Det bedste resultat opnås ved en temperatur på over 10°C, men du skal dog også undgå for høje temperaturer og høj sol, når du påfører algefjerner, så produktet ikke fordamper og mister dets virkning.

Hurtig og effektiv algerens af fliser, træ, tag m.m.

Alle kender til at have irriterende alger på deres tage, drivhuse, fliser, træterrasser osv. Man går ofte og tager tilløb til at fjerne de generende alger, og når de endelig skal fjernes, skal det derfor gerne foregå hurtigt og effektivt. Hos Harald Nyborg finder du både algemidler, der virker på cement, fibercement, beton, tegl, træ, glas, metal, plast, solceller, mursten, tage, facader, fliser, træterrasser, havemøbler og hegn. Så hvad end det er din indkørsel, din terrasse, dine havemøbler, dit rækværk, dit tag eller drivhus, der trænger til en kærlig hånd, så har vi produkter hertil med langtidseffekt. Fjern gerne alger i en temperatur på over 10°C for at opnå den bedste effekt. Trænger fliserne eller stenterrassen til en generel rengøring, så tjek vores udvalg af fliserens eller ukrudtsmidler.


Algefjerner forhindrer algers vækstbetingelser

Alger har de bedste og mest optimale vækstbetingelser om foråret og efteråret, når vejret er fugtigt og sollyset kun træder frem i begrænset omfang. Det er derfor også mest optimalt at behandle alger, når de har disse optimale vækstbetingelser, da du på den måde kommer algerne i forkøbet og forhindrer deres vækstbetingelser ved at forstyrre deres naturlige fremtræden. Ved at benytte algefjerner om foråret og efteråret, kan du altså bedst muligt bevare eksempelvis din træterrasse i bedst mulige tilstand. Med Harald Nyborgs algefjernere opnår du langvarige, hurtige og effektive resultater, da vores algefjernere er i topkvalitet og baserede på naturlige aktivstoffer, som hurtigt bliver nedbrudt igen.