Additiver

Hos Harald Nyborg finder du altid den bedste pleje til din bil – og derfor har vi selvfølgelig samlet et bredt udvalg af additiver, som sikrer dig en stor forbedring af din bils ydeevne. Vi forhandler blandt andet additiver fra mærker som Basta, Swedol og Alaska af højeste kvalitet. Hvad enten du har brug for additiver i form af motorbehandling, benzin cleaner eller diesel cleaner, kan du altså være sikker på at finde det her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (2)
 • (1)
 • (4)
 • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er additiver?
  Additiver er en servicerens til din bils brændstofstank. Væsken renser og beskytter komponenterne i brændstofsystemet.
 2. Hvorfor skal brændstofstanken renses?
  Det er vigtigt at rense brændstofstanken med additiver, for at undgå at bakterier klistrer sig sammen. Det vil nemlig forårsage store plamager og tilstoppede filtre, som kan stoppe motoren eller lave store skader på den.
 3. Hvordan renser man en motor?
  Du bør først fjerne løst snavs fra motoren. Til dette kan du bruge en hård plastikbørste. Herefter påfører du det valgte rengøringsmiddel med børsten på motoren.

Hold din bil ved lige

Additiver findes i mange forskellige varianter, så du kan dække de fleste behov. Eksempelvis finder du additiver til motorbehandling, som går ind og beskytter motorens enkeltdele. Du finder ligeledes benzin cleaner og diesel cleaner, som reducerer brændstofforbruget samt karburatorvæske, der fjerner kondensvand fra tanken. Du kan også finde startvæske, som gør det muligt for dig at starte dit køretøj op helt uden problemer, selv i de kolde perioder, hvor vi rammer de helt lave temperaturer. Kort sagt har vi samlet de bedste produkter til pleje og vedligeholdelse af din bil, og så endda til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Additiver til motorbehandling

Hos Harald Nyborg forhandler vi et stort udvalg af produkter til bilen, særligt med fokus på pleje og vedligeholdelse. Her finder du diverse nødvendigheder såsom motorolie og motorvask, og selvfølgelig additiver, som sørger for, at din bil altid yder maksimalt. Med additiver til bilen kan du beskytte motorens enkeltdele, reducere brændstofforbruget og fjerne kondensvæsken fra tanken. Vores additiver sælges til lave priser og derfor er der rigtig mange penge at spare, hvis du blot regelmæssigt sørger for at bruge produktet på bilen – så kan du nemlig forvente en hel del færre ture til mekanikeren.