Vævlim og vævfylder

Her præsenterer vi dig for vores udvalg af vævlim og vævfylder. Vælg for eksempel vævlimen som kan anvendes i tørre og opvarmede rum, uanset hvilken type væv du vil sætte op. Du finder også vævfylderen, som fungerer til både hel og delvis fyldning af glasvæv. Vi kan ligeledes klare det multifunktionelle produkt til opsætning af ikke bare Cover It-væv, men også miljøvæv, glasvæv, malerfilt og mere. Når du vil sætte glasfilt, glasvæv og lignende op i dit køkken, bad eller bryggers, kræver det en særlig lim – og vi har heldigvis vådrumslimen til dig. Når dine nye køkkenvægge stråler flot, kan du hygge dig ekstra meget med madlavningen. Selv tøjvasken i bryggerset bliver en smule sjovere, når væggene er nyistandsatte.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (4)
Anvendelse
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Vævfylder til udfyldning af glasvæv

Vævfylder bruges som en grunding til glasvæv. Det er altså det første lag, som man maler glasvæv med, sådan at det øverste lag sidder som det skal. Den fungerer således, at vævfylderen trænger ned i vævet, deraf navnet. Dette giver et jævnt resultat, som er klar til at blive malet. På den måde skal man ikke bekymre sig om hvorvidt malingen sprækker af eller bliver ujævn at se på. Det er derfor et essentielt produkt at bruge inden du går i gang med penslen eller malingrullesættet. Heldigvis kan du finde vævfylder her på siden til nogle yderst fornuftige priser. Skulle du mangle malertape eller indendørs maling til projektet, kan dette også findes hos os.

Vævlim til gode priser

Vævlim har flere forskellige anvendeligheder i boligen. Det kan bruges til opsætning af glasvæv eller endda opsætning af tapet. Hvis du skal bruge vævlim til tapet er det oftest nødvendigt at fortynde limen med en smule vand. Dette er heldigvis ganske nemt og giver et fantastisk resultat. Ligesom vævfylderen giver det nemlig en jævn overflade hvor der kan limes diverse ting, om det så er glasvæv eller tapeter.