• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 34,-

Generator og nødstrømsanlæg


Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af generatorer og nødstrømsanlæg på både benzin og el fra bl.a. Probuilder og Stanley. Det er et praktisk redskab at have ved hånden, når uheldet er ude. Med et nødstrømsanlæg fra os, kan du altid være forsikret om at have en strømkilde til rådighed. Med en nødstrømsgenerator kan man nemlig generere strøm til at udføre dagligdagens opgaver, hvilket betyder at man ikke behøver at stoppe arbejdet. Det kan være praktisk til mange formål. Desuden forhandles de naturligvis til altid lave priser her hos Harald Nyborg.

Læs mere

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad kan man bruge en generator til?
    En generator sørger for at give dig el, selvom strømmen går i din bolig. Du kan bruge den el til mange ting, fx til el-værktøj, el-apparater og lyskilder.
  2. Hvor meget larmer en generator?
    En generator har typisk et lydniveau på 95 dB. Det svarer ca. til en plæneklipper, traktor eller boremaskine. Det betyder også, at du helst ikke skal opholde dig for længe lige i nærheden af den uden at have høreværn på.

Generator på benzin eller el til nødsituationer

Det er de færreste, der tænker over det - men det er en super god idé at investere i et nødstrømsanlæg. På den måde har I stadig strøm i hjemmet, selvom strømmen skulle gå. Det er nemlig de færreste der synes, at det er fedt, når strømmen går. For når det sker, stopper både din fryser og køleskab med at køle dine madprodukter ned. Derfor giver det god mening at have et nødstrømsanlæg, så I undgår, at jeres mad skal smides ud. Når det kommer til elværktøj, vil det også være en god idé at have et nødstrømsanlæg, så du stadig kan arbejde, når strømmen går. Det er også et godt tip at have rigeligt med batterier og LED-lys på lager til nødstilfælde.

Nødstrømsanlæg til lave priser

Når det kommer til vores nødstrømsanlæg, så er det et produkt du kan få til en lav pris. Alle vores produkter her hos Harald Nyborg fås nemlig til lave priser. Men selvom de kan fås til lave priser, er vi ikke gået ned på design og kvalitet. Tværtimod. Her hos os får du begge deler, så du ender med et kvalitetsbevidst produkt til en pris hvor alle kan være med.