• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Engangsservice

Skal man holde nytår, konfirmation, eller anden større fest, er engangsbestik og tallerkener det oplagte valg. Det er jo de færreste af os som har 50 bestiksæt og tallerkensæt liggende til sådanne lejligheder. Heldigvis kan du få dine servicebehov dækket her - og endda til fornuftige priser. Vi forhandler alt inden for engangsservice såsom paptallerkener, plastgafler og knive, for at nævne nogle få. Hvis du derimod mangler et par rigtige glas eller bestik kan du også finde det her på Harald Nyborg.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (1)
Materiale
  • (1)
  • (3)
  • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 10 af 10 total
Du har set 10 af 10

Paptallerkener og krus

På camping eller picnic er det oplag med engangsservice bestående af blandt andet paptallerkener og krus. Det smarte er nemlig, at man kan bruge dem én gang, og derefter smide det ud. Det er smart, hvis man er ude og sove i sovepose og har en køleboks fyldt med mad - således kan du spise din mad, uden at skulle tænke på opvask efterfølgende. Det kan nemlig være særligt besværligt at skulle vaske bestik efter man har spist, når man er i naturen.

Engangsservice i pap

Der har længe været meget diskussion om vores forbrug af plastik. Det har fået mange til at begynde at bruge andre materialer, hvilket vi gerne vil være en del af. Derfor forhandler vi masser forskellige paptallerkener og kopper, som kan bruges til at formindske dit plastik forbrug.