Olieradiatorer

En olieradiator er en perfekt løsning til rum, der ikke har installeret en radiator. Det kan f.eks. være i sommerhuset eller kolonihavehuset, at denne type radiator er en fordel for dig. På denne side finder du Harald Nyborgs udvalg af olieradiatorer. Se evt. nærmere på den lille termostatstyrede radiator, som er velegnet til mindre rum. Du finder også radiatoren på hjul, der har tre varmefunktioner og ledning. Selvom denne radiator er større end den lille radiator, er den nem at flytte rundt takket være hjulene. Du finder sidstnævnte variant i flere størrelser – hvad passer bedst til dit behov? Uanset hvilken model, du vælger, skal du huske, at du ikke bør dække olieradiatoren til.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
Timer
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 4 af 4 total
Du har set 4 af 4

Olieradiatorer forbedrer tiden i sommerhuset og andre steder

Det er hyggeligt at putte under et tæppe i sommerhuset, men der er grænser for, hvor meget et tæppe kan gøre, når efteråret for alvor er over os. Når du synes, at tæppet og de varme trøjer ikke længere er helt nok, er det heldigvis bare at investere i en af vores praktiske olieradiatorer. Med en god varme i sommerhusets stue bliver det nok lettere at slappe af. Vi forestiller os, at afslapning netop er et af formålene med, at du tager ud i sommerhuset. Så find bare en god bog frem – du skal nok undgå at blive distraheret af en småkold sommerhusstue. Eller få hurtigt varmen igen, når du kommer hjem efter en rask regnvejrstur. Med en olieradiator kan du nemt få nogle dejlige og afslappede sommerhusdage.

Olieradiatorer til lavpris og med hurtig levering

Den fleksible olieradiator er smart i flere sammenhænge. Det kan f.eks. være, at du på et tidspunkt skal have mange gæster, og du derfor er nødt til at forlænge spisebordet. Måske står radiatoren så i vejen. Det er bare at flytte den rundt efter dine ønsker. Stil den evt. i nærheden af bordet, så du og dine gæster får glæde af den behagelige varme fra den lille smarte olieradiator. Hvis sommeren skulle blive meget varm, er der til gengæld ingen grund til at have radiatoren til at stå og fylde. Her er fleksibiliteten igen en stor fordel, da radiatoren nemt kan flyttes væk til opbevaring. Og det er lige så nemt at finde radiatoren frem igen. Men der er endnu mere at glæde sig over. Vi er vilde med lave priser, så gør et godt køb her på siden. Vi sender din nye radiator afsted med det samme – lige om lidt er det slut med at fryse.