Koblinger, forgreninger og nipler

Her finder du vores udvalg af lynkoblinger og forgreninger – heriblandt forgreningen til kompressorens kobling. Dette forgreningsstykke er til dig, der ikke vil bruge tid og energi på at skifte mellem to slanger, når du arbejder med mere end et trykluftværktøj. Hos os finder du desuden T-forgreningsstykket med indvendige gevind. Vi kan også klare det indvendige gevind, når det kommer til lynkoblingen. Ligeledes har vi modellen med udvendigt gevind og modellen med lukkeventil. Herudover finder du nipler på siden – blandt andet nipler med indvendigt gevind og nipler med udvendige gevind. Hvis det er pumpeniplen til pumpning af cykel, bolde, gummibåde m.m., du skal have fat i, har du også heldet med dig her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Gevind (tommer)
  • (9)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

Forgreninger til kompressorer

Hvis du allerede har anskaffet dig en kompressor skal du naturligvis også bruge forgreninger. Disse bruges til kobling af diverse ting til kompressoren. Det er således essentielt hvis du ønsker at bruge denne i kombination med diverse luftværktøj. Her kan man altså påsætte en malerpistol eller lignende. Det hele skal naturligvis passe sammen, hvilket gøres til en leg når du køber dem hos os. Vi forhandler nemlig forgreninger i mange størrelser og former, så du nemt kan bruge dem i kombination med det tilbehør du måtte ønske. Desuden forhandles vores forgreninger til yderst gode priser, hvor vi ikke er gået på kompromis med kvalitet.

Pumpenipler til pumpepistoler

En af de ting som en kompressor bruges til er naturligvis pumpning af diverse ting. Det gælder blandt andet damecykler og bildæk, men hertil skal man naturligvis bruge noget at påmontere på trykluftslagen. Og det er netop her at pumpenipler kommer ind i billedet, da man kan bruge disse til netop det formål. Det fungerer på den måde, at du påmonterer niplen, og efterfølgende kan bruge den til at pumpe mange forskellige ting. Så hvis du ikke allerede har en pumpenippel, er dette stedet hvor du finder dem. Ligesom med vores andre produkter er disse produceret af en høj kvalitet.