Koben og brækjern

Hvis du står og skal igang med en renovering af dit hus, skal du helt sikkert også igang med et nedbrydningsarbejde. Til det formål har du brug for både koben og brækjern i din værktøjskasse. Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af koben og brækjern fra det anerkendte mærke Mitsutomo, der leverer værktøj i høj kvalitet. Hvis du skal brække en bygning ned, trække sømud, adskille bygningsmaterialer eller nedbryde en skillevæk, har du brug for forskellige former for koben og brækjern. Heldigvis kan du hos Harald Nyborg få alt det, du har brug for, blandt andet et lille praktisk og fladt koben, der bruges til at trække søm ud, eller et klassisk og kraftigt toben, der kan klare de fleste opgaver.

Læs mere
produkter
Du har set 7 af 7 total
Du har set 7 af 7

Robuste koben i stærke materialer

Når du skal investere i et koben, er det vigtigt at være sikker på, at det er produceret af stærke materialer. Her på siden finder du udelukkende robuste koben, som er lavet til at kunne klare de fleste opgaver, så du ikke skal bekymre dig om at kobenet knækker eller bliver bøjet. Det kan være, at du skal rive et redskabshus ned eller udskifte vinduer? Uanset hvad dit formål er, kan vores koben altså holde til det. Desuden kan du købe dem til fornuftige priser her på siden.

Stort udvalg af koben og brækjern

Et stærkt koben eller brækjern er et essentielt værktøj at have på værktøjsvæggen, fordi man så altid har muligheden for at brække diverse ting op. Der er mange situationer, hvor dette kan være praktisk, særligt hvis man skal skille træbjælker fra hinanden. Koben og brækjern er nemlig lavet til nemt at adskille disse – og trækker på samme tid søm og skruer med op. Desuden betyder formen, at man kan bruge dem til at trække søm op inden man begynder at skille det hele ad. Det er i princippet den samme funktionalitet som mange af vores hammere har, bortset fra at længden på skaftet af koben og brækjern gør det lettere at få selv de mest besværlige søm op.