• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Hegnspæle

Du er meget tæt på at kunne sætte dit nye hegn op. Men intet hegn uden hegnspæle. Heldigvis forhandler vi hegnspæle lige her. Måske er det pælene til elektrisk indhegning, du skal have fat i. Du finder dem her, i forskellige størrelser. Fælles for disse hegnspæle i plast er, at de er modstandsdygtige, når det kommer til regn, blæst, og hvad det danske vejr ellers byder på. Så skal du ikke bekymre dig om den sag, når du kigger ud på dit hegn inde fra den lune stue. Du finder også pæle med slagfast isolator med krog – her kan du nemt trække tråden igennem. Det behøver ikke at være et uoverskueligt projekt at sætte hegn op!

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Materiale
  • (6)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

Alt i praktiske hegnspæle

Hos Harald Nyborg finder du flere holdbare og praktiske hegnspæle, så snart kan du sætte hegn til heste, køer, får og geder op - eller bare skal holde kæledyr og småbørn på egen grund. Her på siden har du eksempelvis mulighed for at se nærmere på hegnspæle i plast – disse varianter er meget fleksible i forhold til antal af tråde og er desuden nemme at træde i og tage op igen. Du finder generelt mange pæle, som er nemme at flytte rundt, og det kan blandt andet være en fordel, hvis du vil ændre foldens placering, efter hvor græsset er. Vi forhandler også pæle, som du kan anvende til at stabilisere hundehegnet og lignende med. Find lige de pæle du mangler hos os, så du kan komme videre med dit hegnsprojekt. Har du brug for et mere vedvarende - og også lidt flottere hegn - så tag et kig på vores komposithegn.

Hegnspæle i god kvalitet

Hos Harald Nyborg fører vi forskellige pæle-varianter, så vi er ret sikre på, at du nok skal finde lige den, du er på jagt efter. Når du handler hos os, kan du desuden glæde dig over den hurtige levering. Inden længe har du fået sat de nødvendige hegn op. Mangler du anden type indhegning til dyr, fx kaninbure, så har vi også det.