Ventilation og varmeflytning

Hvis du drømmer om et friskere og sundere indeklima i hjemmet, er du tæt på at få opfyldt din drøm. Det samme gælder, hvis du drømmer om en effektiv varmeflytning. Hos Harald Nyborg forhandler vi nemlig alle de produkter, der skal til. Hos os har du eksempelvis mulighed for at se nærmere på varmefordeleren, der kan flytte overskudsvarme fra pejsestuen, udestuen, fyrrummet og mere. Du finder også varmeflytningsanlægget med isoleret flexslange. Vi er desuden leveringsdygtige i friskluftventilen, som ikke giver trækgener. Vores sortiment indenfor ventilation og varmeflytning rummer også loftventilen, teleskopventilen, skydeventilen med jalousirist og lamelventilen, der åbner automatisk. Forskelligt tilbehør finder du ligeledes her – blandt andet overgangsstykket, reduktionsstykket og basispakken til genvindingsanlægget.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
Farve
  • (12)
Materiale
  • (1)
Spænding (V)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 17 af 17 total
Du har set 17 af 17

Fordele ved ventilationsudstyr fra Harald Nyborg

Her på siden finder du ventilationsudstyr, der kan hjælpe dig med varmeflytning indendørs. Du finder blandt andet produkter som varmeflytningsrør, varmeflytningsanlæg, bøjninger og reduktionsstykker. En af de mange fordele ved et optimeret varmeflytningssystem er, at du er sikret en ligelig varmefordeling i dit hjem. Dermed kan du nyde et godt, tempereret indeklima. Vores ventilationsudstyr sikrer ligeledes den rigtige fugtighed, som blandt andet kan være med til at forebygge husstøvmider og svamp. Se alt vores ventilationsudstyr lige her, og få hjælp til et friskere indeklima, hvor du kan ånde frit.

Spar mange penge med ventilationsudstyr og varmeflytning

Med vores ventilationsudstyr fra blandt andet mærkerne Elplaste og EM-KO kan du spare mange penge på varmen i dit hjem. For eksempel kan du her på siden se nærmere på et genvindingsanlæg. Med dette anlæg vil den luft, der suges ind, blive opvarmet af luften, der suges ud. På denne måde opnår du et langt bedre indeklima og en stor energibesparelse. Denne besparelse gælder også for meget af vores andet ventilationsudstyr, som ventilationsrist, loftventil, lamelventil, skydeventil og teleskopventil. Disse produkter kan sørge for at flytte varmen fra særligt opvarmede rum til andre mindre opvarmede rum i hjemmet. Du kan finde alt, hvad du har brug for til denne besparelse, med ventilationsudstyret her på siden.