• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Hammere

I alle hjem bør der findes en hammer, så du kan udføre en række forskellige hverdagsopgaver, som for eksempel at hænge billeder eller hylder op. I Harald Nyborg finder du et stort udvalg af hammere fra mærker som Bahco og Mitsutomo, der altid leverer en høj kvalitet. Med vores brede udvalg har vi hammere, der er beregnet til forskellige formål, blandt andet mukkerten med et langt skaft, sandhammeren, den klassiske snedkerhammer og en lægtehammer. Du kan også vælge at købe et hammersæt i flere dele, der for eksempel kan bestå af en snedkehammer, en kløfthammer og en bænkhammer – med dette sæt får du således en hammer til ethvert formål. Tag et kig rundt på siden og find din nye hammer.

Læs mere
produkter
Du har set 14 af 14 total
Du har set 14 af 14

Har du brug for en ny hammer i din værktøjskasse?

Står du og mangler en hammer? Så er det godt, at vi hos Harald Nyborg har et godt og bredt udvalg inden for hammere til ethvert formål. Det er næsten umuligt at undvære en hammer i sit hjem, så det er relevant for de fleste at anskaffe sig en effektiv og slidstærk én af slagsen. I vores udvalg finder du for eksempel vores kløfthammer med et let glasfiberskaft samt et komfortabelt og stødabsorberende håndtag. Du finder også den klassiske bænkhammer og den robuste banehammer – også kaldet mukkerten. Hvis du er interesseret i en større beholdning, tilbyder vi desuden hammersæt med flere forskellige typer af hammere til en god pris.

Hammere til ethvert formål

Er din hammer blevet væk, gået i stykker, eller har du simpelthen brug for en ny type hammer til et særligt projekt? Uanset hvad, står vi hos Harald Nyborg klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige hammer til dine behov og opgaver. Vores udvalg tæller snedkerhammeren, smedehammeren, bulehammeren med nylonhovedet samt mange flere modeller. Desuden tilbyder vi hammere i flere forskellige materialer, der tæller både gummi og forskellige typer træ, alt efter hvad du ønsker rent praktisk og designmæssigt. Find din nye hammer i dag og glæd dig samtidigt over vores lave priser og den hurtige levering lige til døren.