Opvaskemaskiner

Det er svært at vænne sig til et køkken uden opvaskemaskine, når først man er blevet vant til det. Men bare rolig – når den gamle vasker ikke vil mere, er det blot at klikke ind på denne side. Her finder du Harald Nyborgs effektive og prisvenlige modeller. Se f.eks. nærmere på den fuldt integrerbare opvaskemaskine, der blandt andet har hurtigprogram. Denne maskine er desuden meget lydsvag, så hvis du blev generet af lyden fra den gamle model, er dette et godt bud. Hvis du ikke har så meget plads i køkkenet, er det sikkert en bordopvaskemaskine, der er den rette løsning for dig. Du finder den selvfølgelig lige her – vi har eksempelvis varianten med forskudt start, ekstra tørring og hurtig vask.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (5)
Indbygning
 • (4)
 • (1)
Farve
 • (4)
 • (1)
Energieffektivitetsklasse (A-G)
 • (1)
 • (2)
 • (2)
Integrerbar
 • (5)
Spænding (V)
 • (5)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 5 af 5 total
Du har set 5 af 5

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er en bordopvaskemaskine?
  En bordopvaskemaskine er en lille og handy udgave af opvaskemaskinen, som nemt kan stå på bordet i dit køkken. Det kan for eksempel være praktisk hvis du har et lille køkken eller hvis du bor i en lejlighed, hvor der ikke er plads til en almindelige opvaskemaskine.
 2. Hvordan installerer man en bordopvaskemaskine?
  Du kan tilkoble din bordopvaskemaskine enten direkte til vandhanen eller på selve vandsystemet i dit hjem. Det er vigtigt, at du husker at lukke for vandet, inden en eventuel tilslutning til vandsystemet.
 3. Hvordan rengør man en opvaskemaskine?
  Du kan nemt rengøre din opvaskemaskine ved at tømme filteret for snavs og madrester. Du skyller derefter filtret rent med opvaskemiddel. Hvis du ønsker at afkalke din opvaskemaskine, kan du komme citronsyrepulver i sæbedispenseren, hvorefter du kører en almindelig vask uden service.

Find den perfekte opvaskemaskine lige her

Uanset om man er få eller mange i hjemmet, er en opvaskemaskine en kæmpe hjælp. Det er den f.eks., når du er færdig med tilberedning og spisning af aftensmad og gerne vil have køkkenet gjort pænt og ryddeligt i en fart. Når glas, tallerkner, skærebræt og mere er af vejen i opvaskeren, har du en hel del mere tid, end hvis du skulle stå og vaske det hele op i hånden. Med en opvaskemaskine får du mere tid til afslapning i sofaen eller til at ordne forskellige ting, inden du skal i seng. Men hvilken model passer bedst til dine ønsker? Drømmer du om en lydsvag model, der giver mere ro i hjemmet efter aftensmaden? Eller er det vigtigste, at maskinen har hurtigprogram? Det kan også være, at størrelsen er altafgørende. Hos os kan du se nærmere på både bordopvaskemaskiner og opvaskemaskiner i helt almindelige mål.

Opvaskemaskiner til lave priser og med hurtig levering

Hvis du har inviteret gæster, og din opvaskemaskine samtidig er kaput, skal du ikke fortvivle. Vi har nemlig lynhurtig levering, så du kan godt holde fast i dine oprindelige planer om en lækker middag med vennerne eller familien. Efter middagen er det bare at fylde opvaskemaskinen, og hvis I skal have dessert og senere kaffe, bliver du sikkert også glad for at have en køkkenhjælper, som er parat til tjeneste. En opvasker er bare altid rar at have i huset, også på de mere almindelige dage - og heldigvis ligger vores opvaskemaskiner i et prisvenligt leje, så det behøver ikke at koste kassen at få rene glas, kopper og tallerkener. Lad bare en af vores effektive maskiner klare beskidt bestik og mere. Som ved et trylleslag bliver alle tingene rene igen! Imens har du måske brugt tiden på sofahygge, samvær med gæster, praktiske opgaver i hjemmet eller lignende.