• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Skruetvinger

Se vores store udvalg af skruetvinger her på siden. Hos Harald Nyborg tilbyder vi skruetvinger i høj kvalitet fra blandt andet Irwin Quick-Grip, Mitsutomo og Stanley til alle situationer, hvor du skal holde noget fast eller lime noget sammen. I udvalget finder du skruetvinger i flere varianter og størrelser til mange forskellige formål. Du kan blandt andet vælge mellem limklemmer, montageklemmer, rammespændesæt, bordtvinger, skruetvinger, spændestøtter og hjørneskruetvinger. Skruetvingerne fås med mange forskellige spændevidder og spændedybder, så du altid kan finde en tvinge, der passer netop til det objekt, som du skal fastholde. Se det store udvalg her på siden eller besøg os i vores Harald Nyborg butikker.

Læs mere
produkter
Du har set 25 af 25 total
Du har set 25 af 25

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er en skruetvinge?
    En skruetvinge er et værktøj, der er i stand til at holde ting sammen, hvilket gøres ved at rotere et håndtag placeret i forlængelse af et gevind. Er brugbart værktøj for mange gør-det-selv folk!
  2. Hvor stramt skal man spænde en skruetvinge?
    Det er vigtigt at man ikke spænder en skruetvinge for stramt, da det kan ødelægge materialet. Dog er hele formålet med en skruetvinge at værktøjet skal kunne holde elementet på plads, derfor skal det også spændes så det kan holde.

Tvinger til professionelle

Tvingere er praktiske redskaber til brug af professionelle og private. Formålet med dem er nemlig, at man kan holde diverse byggematerialer på plads, mens man arbejder på dem. Det kan være at man skal bruge lim til at lime to plader sammen, hvor man så kan anvende tvingere til at holde pladerne sammen mens limen bliver tør. Samtidig kan det også bruges til hvis de skal skrues sammen med skruer. Dette er blot et par af de mange ting man kan bruge tvingere til. En tvinger er nemlig et yderst alsidigt redskab, hvilket betyder at de har mange anvendeligheder, og derfor er et godt håndværktøj at have liggende.

Skruetvingere af anerkendte mærker

Når det kommer til værktøj, er det vigtigt at kvaliteten er i top. Det er naturligvis også vigtigt i henhold til beklædning som overalls, men særligt med værktøj skal kvaliteten være i top. Derved øges sikkerheden og man kan nemmere udføre sit arbejde. Derfor forhandler vi skruetvingere fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at kvaliteten altid er i top. Vi forhandler for eksempel mærket Mitsutomo, hvilket må siges at være et brand man kan stole på.