Stiksavklinger

Hos Harald Nyborg finder du et bredt udvalg af stiksavsklinger til gode priser. Vi tilbyder stiksavsklinger i høj kvalitet fra blandt andet Bosch, Dewalt og Mitsutomo. I udvalget finder du stiksavsklinger i flere længder til forskellige formål og til skæring i forskellige materialer. Se blandt andet vores stiksavsklinger til skæring i træ, laminat og metal eller til skæring i blødt stål, legeringer og aluminium. I udvalget finder du også vores praktiske stiksavsklingesæt med mange forskellige klinger. Klingesættene leveres i smarte værktøjskasser, som gør det nemt for dig at finde netop den klinge, som du skal bruge til din næste saveopgave. Se udvalget her på siden og læs mere om savklingerne ved at klikke dig ind på de forskellige produkter her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
  • (9)
Brand
  • (8)
  • (8)
  • (11)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 27 af 27 total
Du har set 27 af 27

Klinger til stiksave

Ligesom med meget andet elværktøj skal stiksave bruge noget tilbehør. I denne sammenhæng er det altså stiksavsklinger du skal bruge. Disse kan købes her på siden til yderst fornuftige priser, men alligevel en god kvalitet. Desuden er udvalget stort, således du kan finde klinger som passer til din stiksav, samt den opgave de skal bruges til. Ligesom med slibemaskiner og slibeskiver skal de nemlig passe sammen, men klingerne er også lavet til hver deres formål. Nogen fungerer bedst til træ, mens andre er lavet specifikt til laminat. Så hvad end du leder efter, kan du altså finde en stiksavsklinge her på siden.

Stort udvalg af stiksavsklinger

Hvis du mangler en stivsavsklinge, er dette kategorien for dig. Her finder du nemlig et stort udvalg af stiksavsklinger som kan bruges til diverse formål, og i forskellige størrelser. Her på siden finder du stiksavsklinger i 83 mm og hele vejen op til 117 mm. Dertil kan du købe klinger som er lavet til henholdsvis træ og laminat blandt andet. Således kan du få skåret hvad end du måtte have brug for, og hvis det er træ, kan vi også være behjælpelige med mange andre produkter. Træbeskyttelse kan f.eks. lægges efter skærearbejdet er færdiggjort.