Radiatorer

Når det er på tide med en ny radiator, står Harald Nyborg klar til at hjælpe. I vores udvalg finder du de flotte pulverlakerede panelradiatorer med en meget lækker finish. Topristen og sidepanelet fuldender det elegante og stilfulde udseende. Derudover, men ikke mindre vigtigt, er radiatorerne høj-effektive, hvilket betyder, at de er meget varmeøkonomiske. Du finder vores radiatorer i forskellige størrelser – hvad passer bedst til din stue? Uanset hvilken udgave du vælger, er vi sikre på, at du kommer til at være tilfreds med vores meget lave priser.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
  • (3)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 3 af 3 total
Du har set 3 af 3

Effektive radiatorer i flot design

Hos Harald Nyborg har vi et velassorteret sortiment indenfor energi og opvarmning til din bolig, fx brændeovne og træpiller. Dette sortiment tæller blandt andet vores panelradiatorer, som måske er lige den løsning, du står og har brug for. Modellerne du finder her på siden er fulde af fordele. De er f.eks. lavet i et flot og enkelt design, som passer ind i alle hjem – også dit. Det kan godt være, at panelradiatorer ikke er verdens mindste opfindelse, men du vil næsten ikke bemærke vores modeller her på siden, der alle er enkle og stilfulde. Uanset hvordan du har valgt at indrette dit hjem, vil panelradiatorerne fremstå diskrete og elegante. Du kan også godt begynde at se frem til at få en høj-effektiv radiator i huset. Med en sådan variant følger en fornuftig varmeøkonomi. Tilbage er blot at finde ud af, hvilken model der passer allerbedst til dine behov. Leder du efter en elradiator, så har vi også det.

Få varme i boligen - til en lav pris

Når du ønsker en panelradiator i en rigtig god kvalitet, er du kommet til det rette sted. Det er du også, hvis du godt kan lide at spare penge. Som nævnt finder du høj-effektive og dermed varmeøkonomisk fornuftige radiatorer her på siden. Når du så har besluttet dig for en radiator, går det rigtig hurtigt. For det er nemt at bestille din panelradiator hos os, og vi sender den fluks afsted til dig. Vælg en flot, enkel og høj-effektiv panelradiator hos Harald Nyborg og nyd godt af vores gode priser og hurtige levering.