File- og raspesæt

Hos Harald Nyborg kan vi tilbyde et stort udvalg af file- og raspesæt, og du kan uden tvivl finde den model der matcher dine behov, fra de anerkendte mærker Bahco, Oregon og Mitsutomo. For eksempel finder du en ansatsfil, der er god til at slibe flader og hjørner. Eller hvad med en rundfil, til at slibe huller og runde flader? Vi tilbyder også et kædefilesæt, der fås i henholdsvis 4,0 og 4,8 mm. Alternativt kan du købe filesæt á 3, 5 eller 6 dele, hvor du får forskellige file til flere formål. Hos Harald Nyborg kan du også købe en fileholder beregner til henholdsvis 4, 4,8 0g 5,5 mm file, der kan bruges til at holde filen i den korrekte stilling under selve filearbejdet.

Læs mere
produkter
Du har set 21 af 21 total
Du har set 21 af 21

Alt i filesæt og raspesæt

På denne side præsenterer vi dig for vores filesæt og raspesæt. Vi tilbyder et stort udvalg fra anerkendte mærker som Stanley, Oregon og Bahco, der garanterer høj kvalitet og god ydeevne. Blandt de mange produkter som du kan vælge imellem, finder du ansatsfiler, skærpefiler, halvrundfiler og rundfiler. Hvad dit valg bør falde på, afhænger blandt andet af, om du skal file plane flader og hjørner, file rundsave eller bearbejde runde huller og falder. Vores mange filesæt og raspesæt har altså et utal af funktioner, og vi står selvfølgelig altid klar til at vejlede dig, hvis du får brug for et godt råd eller vejledning.

Filesæt og raspesæt til din værktøjskasse

Trænger din værktøjskasse til nye kræfter? Så er et nyt filesæt eller raspesæt måske lige sagen. Hos Harald Nyborg fører vi mange forskellige udgaver af filesæt og raspesæt, så der er lidt til ethvert behov. For eksempel fører vi raspesæt til træ, mindre nøglefilesæt og større filesæt til forskellige formål. Vi forhandler også et lille og praktisk nøglesæt med hårmetal for høj styrke. Alle vores produkter er af høj kvalitet, samt robuste og effektive, og kommer fra mærker som Mitsutomo og Bahco. Vi er derfor ikke i tvivl om, at flere af produkterne her på siden vil falde i din smag.