Drivhussokler

Find en drivhussokkel til dit drivhus her på denne side. Harald Nyborg forhandler stålsokkeler til dit drivhus i farver som eksempelvis hvid, grøn, grå og sort. Størrelsen tilpasses drivhuset og fås til både små, medium og store drivhuse. Et stabilt stålfundament i form af en drivhussokkel sikrer let og problemfri montage af drivhuset og giver ekstra højde. Desuden er det nødvendigt at bruge en sikker og stabiliserende drivhussokkel som fundament. Den præfabrikerede sokkel er fremstillet af galvaniseret stål og boltes hurtigt og nemt sammen før drivhuset monteres ovenpå. Se mere til de forskellige varianter og størrelser inden for produktkategorien her på denne side.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
549
549
649
649
Areal (m²)
  • (1)
  • (1)
Brand
  • (2)
Farve
  • (2)
Højde (mm)
  • (2)
Materiale
  • (2)
Vis kun varer på lager

En drivhussokkel giver et stabilt fundament

Når du har fundet drømmedrivhuset, kan du tage et kig på denne side. Så kan du finde den sokkel, som du vil kombinere med dit drivhus. Med en sokkel giver du drivhuset et stabilt fundament – så selvom en drivhussokkel måske ikke var det første, du tænkte på, da du besluttede at anskaffe et drivhus, er soklen svær at komme udenom. Vores drivhussokler er heldigvis hurtige og nemme at sætte sammen, så før du ved af det, er dit nye drivhus klar til brug. Så er det bare at komme i gang med at dyrke alle de lækre grøntsager, du har drømt om.

Køb din drivhussokkel billigt her

Udover at en drivhussokkel fra os giver dit drivhus et stabilt fundament, tilfører den ekstra højde til drivhuset. Men der er endnu mere at glæde sig over, når du handler hos Harald Nyborg. Du ved det måske allerede, men du har mulighed for at gøre en rigtig god handel, når du vælger et drivhus og en drivhussokkel fra vores sortiment. Og da et drivhus er en større investering, er det bestemt ikke uvæsentligt at se på prisen. Hos Harald Nyborg har vi prisgaranti, som er din garanti for altid lave priser. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om vores prisgaranti, kan du klikke her handelsbetingelser.