Drivhussokler

Hos Harald Nyborg forhandler vi stålsokler til specifikke drivhuse i farverne sort eller aluminium. Et stabilt stålfundament sikrer let og problemfri montage af drivhuset og giver ekstra højde. Desuden er det nødvendigt at bruge en sikker og stabiliserende drivhussokkel som fundament.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (14)
Farve
 • (2)
 • (12)
Materiale
 • (13)
Serie til mærke
 • (4)
 • (4)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 14 af 14 total
Du har set 14 af 14

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan laver man fundament til drivhus?
  Det er vigtigt, at du starter med at vælge en god placering. Vælg et sted, der er jævnt og har god dræning. Brug en snor og pejlere til at tegne det ønskede fundament på jorden og brug herefter en spade til at fjerne jorden inden for de tegnede linjer. Når du har dit område, kan du udgrave dine huller til støttepælene, der skal bære drivhuset. Pælene skal være dybere end den forventede jordfrostdybde i området. Fyld pælene med beton og lad det tørre i 24-48 timer. Brug et vaterpas til at sikre, at platformen er jævnt og vandret. Til sidst kan du montere drivhuset på den færdiglavede platform efter producentens anvisninger. Dimensionerne og procedurerne kan variere afhængigt af størrelse og model af drivhuset, så det er vigtigt at følge producentens anvisninger.
 2. Hvilken vej skal et drivhus vende?
  Et drivhus har glas på alle sider og bør ikke vende på nogen bestemt måde, da solen til hver en tid vil varme dit drivhus op. Et drivhus bør derfor ikke vende hverken mod syd eller sydøst for at optimere mængden af sollys. Det er også vigtigt at overveje skygge fra omgivende bygninger eller træer, der kan begrænse mængden af sollys, der når ind i drivhuset.

Giv dit drivhus et stabilt fundament med en sokkel

Når du har fundet drømmedrivhuset, kan du tage et kig på denne side. Så kan du finde den sokkel, som du vil kombinere med dit drivhus. Med en sokkel giver du drivhuset et stabilt fundament – så selvom en drivhussokkel måske ikke var det første, du tænkte på, da du besluttede at anskaffe et drivhus, er den svær at komme udenom. De er heldigvis hurtige og nemme at sætte sammen, så før du ved af det, er dit nye drivhus klar til brug. Så er det bare at komme i gang med at dyrke alle de lækre grøntsager, du har drømt om.

Køb din drivhussokkel til lave priser

Udover at en sokkel fra os giver dit drivhus et stabilt fundament, tilfører den også ekstra højde til drivhuset. Hos Harald Nyborg har du mulighed for at gøre en rigtig god handel. Du kan vælge et drivhus og en drivhussokkel fra vores sortiment lige her. Og da et drivhus er en større investering, er det bestemt ikke uvæsentligt at se på prisen.