• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Komposithegn

Er du er vild med produkter, der holder i mange år, er komposithegnet helt sikkert noget for dig. Derudover er de nemme at vedligeholde, hvilket betyder, at du kan skabe dig et flot udtryk i haven eller på terrassen, uden at skulle bruge tid og energi på at holde det pænt. Et komposithegn er altså et godt alternativ til eksempelvis et traditionelt havehegn af træ, fordi det i sin kombination af genbrugstræ og bindemiddel gør det egnet til at modstå al slags vejr. Se vores store udvalg af modulhegn, hegnstolpe, låsesæt, havelåger og andre hegn af komposit her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Farve
 • (7)
 • (37)
 • (27)
 • (25)
Materiale
 • (52)
 • (44)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 36 af 52 total
Du har set 36 af 52
Vis de næste 16 produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er komposithegn?
  Komposit er et blandingsprodukt som er fremstillet af 60% genbrugstræ, 30% genbrugsplast og 10% additiver. Der er mange fordele ved at købe et komposithegn, fremfor et træhegn, metalhegn eller glashegn, bl.a. holdbarheden. Et komposithegn er et hegn, som er lavet af komposit.
 2. Hvor længe holder et komposithegn?
  På et komposithegn kan man forvente en levetid på op til 10-15 år. I den tid er hegnet vedligeholdelsesfrit. Et almindeligt komposithegn henvender sig til kunder, som ikke vil gå alt for meget på kompromis i forhold til kvalitet, men hvor prisen stadig spiller en rigtig stor rolle.

Indret haven med et vedligeholdelsesfrit hegn af komposit og lameller

Der kan være mange fordele i at investere i et komposithegn til haven. For eksempel giver det dig muligheden for at indrette flere små og spændende opholdssteder, hvor muren har lige præcis den størrelse, farve og form, som du kunne tænke dig. Hvis du går og drømmer om at arrangere et udekøkken, kan kompositionshegnet danne de perfekte rammer. Hegnet sørger for, at du kan lave mad i læ for vinden og at havekøkkenet får sit eget “rum” i haven. Du kan ligeledes bruge hegnet til at skabe små hyggekroge på enten terrassen eller i haven, hvor havemøblerne eller et lille cafésæt og havekrukker indbyder til indtagelse af eftermiddagskaffen. Og det kan også bruges som skraldespandsskjuler.


De mange fordele ved komposithegn

Udover at kræve minimal vedligeholdelse, er der selvfølgelig også en række andre fordele ved at vælge komposithegnet. Først og fremmest skal du hverken tænke på at skulle male, slibe eller beskytte hegnet, når du modtager det. Det hegn du vælger, er det hegn du kan sætte direkte op i din have. Det kan selvfølgelig ske, at hegnet bliver beskidt, men så skal du blot bruge en fugtig rengøringsklud til at tørre det af. Hvis du alligevel er i gang med at vande blomsterne, kan du også bare bruge vandslangen til at vaske hegnet ned. Når du først har investeret i et komposithegn, er du desuden sikker på, at det holder sig pænt i mange år, og så er det enormt nemt at sætte op selv.