Knagerækker

Hvis du foretrækker at der er pænt og ryddeligt i dit hjem, kan det være en rigtig god idé at investere i én eller flere knagerækker. Det kan for eksempel være anvendeligt i din entré eller bryggers, hvor du formentligt har brug for at hænge en masse overtøj. Uden en knagerække kan det hurtigt blive trangt med pladsen, og før man ved af det, ligger der jakker og flyder over alt på gulvet. Kig her, hvis du har brug for opbevaring i garderoben.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (6)
 • (3)
Farve
 • (6)
 • (3)
 • (2)
 • (9)
Materiale
 • (2)
 • (2)
 • (10)
 • (2)
 • (6)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 20 af 20 total
Du har set 20 af 20

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor højt skal en knagerække hænge?
  Det afhænger af om knagerækken skal bruges af voksne eller børn. Hvis knagerækken skal bruges af voksne, skal du hænge den ud for næsen på gennemsnitshøjden for voksne, som er omkring 140-150 cm. Men hvis også børnetøjet skal kunne hænge der, bør du hænge den 20-30 cm. kortere.
 2. Hvor mange knager skal der være på en knagerække?
  Om du vælger at sætte en hel knagerække op eller blot én knage, afhænger af din stil og dit behov. Ofte kan det være nok med én knage, hvor det i andre tilfælde er mere praktisk med en hel knagerække, med 3-4 knager. Se udvalget her på siden.

Placering af knagerække

Det er rarest for de besøgende, at de kan se præcist, hvor de skal hænge deres overtøj, når de ankommer. Placer den derfor, lige når man kommer ind af døren - og i en højde, hvor de typiske brugere nemt kan hænge overtøjet. Knagerækken har også andre funktioner, da du sagtens kan bruge dem til at hænge viskestykker på i køkkenet eller til håndklæder og badekåber på badeværelset. Hos Harald Nyborg forhandler vi knagerækker i lækre farver og designs, så du er sikker på at kunne finde en model, der passer lige ind i din boligindretning. Gennemgå vores sortiment her på siden og find et godt tilbud i dag.


Skab orden i dit hjem med knagerækker

Forestil dig et hjem, hvor ingenting har en plads og hvor man altid bare smider alt hvad man har i hænderne. Det lyder formentligt ikke særligt attraktivt – og det kan vi sagtens forstå. Forestil dig nu i stedet for, at du kommer ind i et helt opryddet hjem, hvor alle tekstiler og klæder hænger pænt og overskueligt på en knagerække: Sommerjakker, vinterfrakker, halstørklæder, viskestykker, håndklæder og så videre. Når der er orden i sagerne, skaber det en rolig og behagelig atmosfære, som tillader dig at slappe helt af. Og tænk engang, at du kan opnå alt dette, bare ved at investere i en eller flere knagerækker. Samtidigt får du chancen for at tilføje lidt lækkerhed til dit hjem, da knagerækkerne findes i flotte og elegante modeller, der pynter på væggene og tilføjer lidt ekstra æstetik til hjemmet. Så bliver det vist ikke meget bedre. Vi forhandler også andre produkter til entré og bryggers, fx måtter og loftslamper.