• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 34,-

Sækkevogne

Hos Harald Nyborg har vi samlet et udvalg af sækkevogne samt tilbehør til vogne i form af hjul, hjulkapsler, reservedele, håndtag og lignende produkter. Sækkevogne er meget funktionelle og bruges til transport af både stort og småt. Her på siden finder du eksempelvis sækkevogne med en bæreevne fra 60 kilo og helt op til 350 kilo. Der findes flere forskellige slags sækkevogne i vores udvalg. Nogle vogne kan foldes sammen så de dermed er pladsbesparende, nogle er udstyret med massive gummihjul og har en høj bæreevne, og andre sækkevogne er specielt velegnede til at transportere brænde. Find den vogn der egner sig bedst til netop dit behov her på denne side.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
 • (1)
Materiale
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Størrelse (tommer)
 • (2)
Vis kun varer på lager

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvordan bruger man en sækkevogn?
  En sækkevogn er god at anvende, hvis man skal løfte mange eller meget tunge ting. Herved undgår man at slide ryggen samt andre muskler.
 2. Hvad koster en sækkevogn?
  Der findes mange forskellige typer af sækkevogne, både elektriske og manuelle. Det er muligt at finde helt almindelige sækkevogne der kan løfte op til 70 kg til 200 kr.
 3. Hvor meget kan en sækkevogn løfte?
  Som regel op til 150kg. Vi har en i Harald nyborg som kan løfte op til 250kg. En elektrisk sækkevogn kan løfte helt op til 300 kg, uden at risikere ryg- og arbejdsskader.

Anvend den praktiske sækkevogn til havearbejde, byggeprojekter og mere

Med den praktiske sækkevogn har du mulighed for at flytte et utal af tunge ting på en bekvem måde. Det kan være, at du skal i gang med at bygge en ny terrasse eller en ny indkørsel. Placer de tunge sten og lignende på vognen, så det hele går hurtigere og lettere. Det kan også være, at du sjældent kaster dig ud i den slags byggeprojekter – så vil du måske snarere anvende vognen til havearbejde, f.eks. i forbindelse med affald fra hække og lignende. Hvis du skal flytte, er sækkevognen også en god hjælper – sæt kasserne op på vognen, så der kommer skred i flytningen. Nedenunder kan du læse mere om vores udvalg. Så kan du forhåbentlig blive lidt klogere på, hvilken vogn du skal vælge.

Find foldbare sækkevogne og meget mere hos Harald Nyborg

I vores udvalg her på siden er der sækkevogne til forskellige behov. Det gælder eksempelvis, når det kommer til bæreevne. Måske er det nok med en vogn, der kan bære 60 eller 150 kg – eller skal vi op på 250 eller 350 kg, før du kan bruge vognen? Og hvad spiller ind udover vægt? Er det vigtigt, at sækkevognen er foldbar? Så er det måske vores bagagesækkevogn, der matcher dit behov bedst. Denne model er også praktisk pga. den lave vægt. Hvis du synes, det er ved at være drøjt at slæbe brænde, er der også en løsning her. Vælg den solide model, der er perfekt til dette formål, så brændeflytningen kommer til at gå lidt lettere, og så du samtidig skåner kroppen.