• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Sækkevogne

Skal du have flyttet tunge ting, eller ting der er besværlige at bære, så vil du have glæde af en sækkevogn. Med en sækkevogn vil du kunne flytte ting, der er meget tungere end du kan bære og med meget mindre besvær.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
 • (1)
Materiale
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Størrelse (tommer)
 • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 6 af 6 total
Du har set 6 af 6

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor meget kan en sækkevogn løfte?
  Hvor meget en sækkevogn kan løfte afhænger af modellen. Bagagesækkevognene kan løfte fra ca. 60 kg og op til ca. 150 kg. De almindelige sækkevogne kan typisk løfte fra ca. 150 kg og op til 250 kg.

Sækkevognens mange fordele

Med den praktiske sækkevogn har du mulighed for at flytte et utal af tunge og besværlige ting, på en mere bekvem måde. Anvendelsesmulighederne er mange. Lige fra flytning af fliser, store sten, krukker, brænde, haveaffald, køleskabe, vaskemaskiner til flyttekasser og meget mere. Fælles for alle er, at de typisk er tunge og ofte besværlige at løfte. Med en sækkevogn kan du flytte ting, der er meget tungere, end du normalt selv ville kunne bære. Du vil også kunne flytte ting alene, hvor I normalt vil være flere om arbejdet. Samtidig reducerer du risikoen for skader på din ryg, arme og skuldre, som kan opstå ved tunge eller forkerte løft. Når du transporterer dine tunge ting på en sækkevogn, så reducerer du også risikoen for skader på tingene. 

Ekstra hjul til sækkevognen

Sækkevogne kan fås både med luftgummihjul og punkterfri hjul. Udover risikoen for punktering, så er de væsentligste forskelle, at sækkevogne med punkterfri hjul ofte vil koste lidt mere og samtidig har lidt større rullemodstand. Til gengæld slipper du for risikoen for punktering. Bruger du ofte sækkevognen på underlag med skarpe sted eller torne, så vil sækkevognen med punkterfri hjul være det oplagte valg. Har du en sækkevogn med luftgummihjul og er uheldet ude, så kan du hos Harald Nyborg købe ekstra hjul til sækkevognen. 

Sammenklappelige sækkevogne og foldbare sækkevogne

Sækkevogne fås både som sammenklappelige sækkevogne og som foldbare sækkevogne. Typisk vil de sammenklappelige sækkevogne være lidt mindre modeller, som fx en bagagesækkevogn. Disse er mest velegnede til mindre opgaver, og hvor det er praktisk at du kan opbevare eller transportere sækkevognen nemmest muligt. På den foldbare sækkevogn er det kun udfaldsrampen der kan foldes sammen.

Skal du flytte og så står du måske og mangler flyttekasser og tapedispensere.