• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Slibepapir

Giv dit træarbejde en flot finish med sandpapir i høj kvalitet. Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af slibepapir fra blandt andet Mitsutomo, Nakachi og Norton. Vi forhandler slibepapir i mange forskellige størrelser og kvaliteter, samt både med grove eller fine korn til forskellige slibningsopgaver. Derudover kan du hos os finde vandfast slibepapir og slibeark, der bruges til gips, træ, maling og metal. Vi tilbyder også slibeklodser i mange forskellige størrelser og materialer, som gør det lettere for dig at holde på slibepapiret. Se vores udvalg herunder, og find netop det, du skal bruge, for at give dit træarbejde en flot og blød overflade.

Læs mere
produkter
Du har set 30 af 30 total
Du har set 30 af 30

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvilket sandpapir skal bruges til spartel?
    Når du skal jævne et område med spartel, skal der anvendes sandpapir med korn 100.
  2. Hvilket sandpapir skal man vælge?
    Hvilket sandpapir du skal bruge, afhænger af hvilken opgave du skal udføre. Der findes eksempelvis både vådslibepapir, slibepapir til metal samt slibepapir til træsorter og lignende.
  3. Hvilket slibepapir skal bruges til bordplade?
    For at opnå et flot resultat, kræver en slibning af en bordplade flere forskellige trin. Du skal således starte med groft sandpapir, eksempelvis i korn 120, og må efterfølgende arbejde dig op til korn 240, for at opnå en fin og blød overflade.

Slibepapir til træ og metal

Her på siden finder du slibepapir til både træ og metal - og faktisk forhandler vi også slibepapir som fungerer til begge. Til metal skal slibepapiret være ekstra hårdført, hvilket er præcis hvad vi forhandler. Dog kan der være fornuft i at klargøre metallet med en stålbørste og træet med en skraber. Det kommer dog meget an på hvor meget arbejde overfladen mangler, og er derved en vurderingssag. Om ikke andet, finder du alle de redskaber du måtte mangle her hos Harald Nyborg. Om det så er selve slibepapiret eller redskaber til at gøre arbejdet lettere, kan vi være behjælpelige.

Slibeklodser og andet tilbehør

Hvis der skal bruges slibepapir, er det i mange tilfælde meget godt med slibeklodser. Således har man nemlig noget at holde på mens man sliber, og ens hænder bliver derfor også mindre skadet. Derved får man et bedre resultat, men samtidig også en mere behagelig arbejdsgang. Uden slibeklodser kan man nemlig ofte opleve, at huden hurtigt bliver nedslidt, uanset om man bruger groft eller fint sandpapir. Hos Harald Nyborg finder du desuden en smart tvinger og måleværktøj, som på samme måde gør din slibedopgave nemmere at gå til.