Trailere

Hos Harald Nyborg hjælper vi dig med at finde en ny trailer i god kvalitet og til en fair pris. Vi har et bredt udvalg af trailere i forskellige størrelser, bl.a. 500 kg. og 750 kg. og der er derfor helt sikkert også én, der passer til dine behov. Både til privat og professionel brug. Du kan se det store udvalg af trailere her på Harald Nyborgs hjemmeside, og vi anbefaler at du kommer ned i din nærmeste butik og køber den trailer som du ønsker – du kan også tage et kig på vores store udvalg af tilbehør til trailere her.

Læs mere
Filtrér søgning
Brand
  • (2)
Materiale
  • (2)
  • (2)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvor stor en trailer må man køre med?
    Har du et almindeligt kørekort (B), må du køre med en trailer med en totalvægt på maksimalt 750 kg - tjek også, at din bil faktisk kan trække den vægt. Vil du køre med tungere trailere eller vogntog, skal du enten have et kørekort B+ eller trailerkørekort (B/E).
  2. Hvad koster det at eje en trailer?
    Når du køber en trailer, skal du betale afgift for indregistrering og nummerplade. Praktik og udlevering af nummerplade klares af butikken. Derudover skal du betale årlig vægtafgift, hvis traileren vejer mere end 500 kg.

Trailere til privat og professionel brug

Med en trailer får du en lang række anvendelsesmuligheder, både til privat og til professionel brug. Det kan være at du skal have transporteret en havesofa og et havebord fra en bolig til en anden? Eller måske skal du transportere gods i virksomheden? Uanset hvad er en trailer essentiel, når man har brug for at få transporteret større ting. Derfor forhandler vi trailere i forskellige størrelser, som kan levere gods i store mængder, og du derfor kan vælge mellem trailere til privat eller professionel brug. Dertil forhandler vi også det vigtigste trailertilbehør såsom adaptere, hjul og trailerlygter. Hvis du leder efter en trailer og dertilhørende udstyr, er du altså kommet til det rette sted.