Sneglemidler

Snegle og dræbersnegle er et af de mest problematiske og frustrerende skadedyr, som gør megen skade i haven samt havens bed og planter. Dette problem kan dog blive vakt til livs med Harald Nyborgs effektive sneglemidler, der nemt og hurtigt beskytter din have og udendørsarealer mod generende snegle. Se udvalget her på siden.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (1)
Farve
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvordan virker sneglegift?
    Et sneglemiddel indeholder gift, som dræber sneglene. For at få dem til at spise det, indeholder sneglemidlet også et lokkemiddel.
  2. Hvordan holder man snegle væk fra haven?
    Det bedste tip er at forebygge snegle i haven fremfor at bekæmpe. Det kan du gøre ved at bruge sneglemidler. Eller ved at indsamle snegleæg i september.

Sig farvel til snegle med effektive sneglemidler fra Harald Nyborg

Hos Harald Nyborg forhandler vi en lang række bekæmpelsesmidler, der bekæmper en af de mest frustrerende skadedyr - dræbersneglen. De kommer ind i haven og spiser vores nye flotte planter fx i krukker og højbede, og selv hvis du prøver at binde planterne op med opbind, lader de sig ikke stoppe. Derfor tilbyder vi hos Harald Nyborg en række produkter til at hjælpe dig af med snegle i haven. Du finder blandt andet kobbertape, sneglefælder og sneglemiddel, som virker hurtigt og effektivt.