Elhegn og isolatorer

Hos Harald Nyborg tilbyder vi elhegn til nogle af markedets bedste priser. Her på siden finder du vores brede udvalg af elhegn blandt andet fra den anerkendte producent, Elephant. I udvalget finder du elektriske hegn i forskellige længder til både små og store indhegninger. Vil tilbyder elhegn med en effekt på alt fra 4 til 12 watt til indhegning af forskellige typer af dyr. I udvalget finder du også uundværligt udstyr til elhegnet. Se blandt andet vores hegnsbatteri, jordkabel, hegntester, ledhåndtag, ledningssæt, voltmeter og jordspyd. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden eller besøg os i en af vores butikker for at finde netop det elhegn og udstyr, du skal bruge.

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Brand
  • (3)
Tilslutningsindgang
  • (2)
Materiale
  • (3)
Genopladelig
  • (1)
Spænding (V)
  • (1)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 8 af 8 total
Du har set 8 af 8

Alt i elhegn hos Harald Nyborg

Vores elektriske hegn er produceret af anerkendte producenter, som f.eks. Elephant, som fremstiller elhegn i højeste kvalitet til lave priser. I udvalget finder du elhegn i mange længder og varianter, som egner sig til forskellige typer af dyr. Se blandt andet vores M1 Mini elhegn, der er velegnet til mindre indhegninger, svinestalde og hundegårde eller vores P1-E indhegning med en rækkevidde på 1 km, som er ideel til heste, køer eller hobbybrug. Uanset om du har dit eget hobbylandbrug, eller du blot ønsker at få høns i haven, så finder du et hegn, der egner sig til formålet her på siden.

Udstyr til elhegn

Når du bestiller dit elhegn hos os, er det vigtigt også at få fat i alt det nødvendige udstyr, som ikke følger med hegnet. Her er det blandt andet essentielt at anskaffe sig et jordspyd, som skaber en god jordforbindelse, hvilket er forudsætningen for et velfungerende elektrisk stødhegn. Vi forhandler også hybrid alkaline hegnsbatterier, hegntestere til kontrol af hegnet, ledhåndtag med fjederled til indgang i folden samt digitale voltmetre og jordkabler. Læs meget mere om elhegn tilbehøret ved at klikke dig ind på de forskellige produkter her på siden. Du er også velkommen til at kontakte os på telefonnummer 63 95 95 95 eller besøge os i en af vores butikker, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.