• Landsdækkende bytteservice
 • Fragt fra kr. 29,-

Frysere

Med en god fryser får du en høj grad af fleksibilitet, da du kan handle mad ind, som du først har tænkt dig at spise om lang tid. Blandt de flotte Harald Nyborg-frysere finder du eksempelvis kummefrysere i forskellige størrelser – hvad passer bedst til dit behov? Vi er også leveringsdygtige i fryseskabet med vendbar dør, og vi kan ligeledes klare det store fryseskab med mange bokse – boksene gør det nemt at opbevare dine madvarer på en overskuelig måde, så du hurtigt kan finde samt få fat i det, du skal bruge. Men måske kan mindre også gøre det for dig – det kan være, at et mini-fryseskab er lige det, der skal til? Uanset hvad du måtte mangle, har vi det her hos Harald Nyborg. 

Læs mere
Filtrér søgning
Pris
Produkttype
 • (7)
 • (4)
Brand
 • (11)
Indbygning
 • (8)
Farve
 • (10)
 • (1)
Energieffektivitetsklasse (A-G)
 • (11)
Integrerbar
 • (9)
Spænding (V)
 • (10)
Vis kun varer på lager
produkter
Du har set 11 af 11 total
Du har set 11 af 11

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor kold skal en fryser være?
  Fødevarevirksomheder anbefaler -18 grader som den ideelle temperatur, hvis du skal holde dine madvarer frosne. Hovedreglen er, at jo koldere opbervaringen er, jo bedre er det for kvaliteten for de frosne madvarer. Dog kræver lavere temperaturer også mere energiforbrug, og derfor har man sat en god grænse ved -18 grader.
 2. Hvor ofte bør en fryser afrimes?
  Hvis du ikke har en selvafrimende fryser, kan det anbefales, at du afrimer din fryser 1-2 gange om året, eller lige så snart rimen er blevet over 5 mm tyk. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal afrime din fryser, kan du læse brugervejledningen til din fryser og se hvad producenten anbefaler.
 3. Hvor må jeg placere min fryser?
  Placering ved for lave eller høje temperaturer udenfor klimaklassen vil belaste, i værste fald ødelægge produktet samt øge energiforbruget betydeligt. Klimaklassesystemet er en europæisk standard for, hvilke rumtemperaturer køle- og fryseapparater fungerer optimalt ved: N (normal): 16-32 °C SN (subnormal): 10-32 °C ST (subtropisk): 18-38 °C T (tropisk): 18-43 °C.

Frysere til alle behov

Hos Harald Nyborg har du mulighed for at se nærmere på et bredt sortiment af frysere, så du nemt kan tilpasse dit valg til netop dit behov. Her er eksempelvis forskellige frysertyper – vil et fryseskab eller en kummefryser mon passe bedst til dine ønsker om opbevaring af madvarer på frost? Det er selvfølgelig ikke kun typen af fryser, der betyder noget – der er også størrelsen at tænke på. Vi forhandler derfor kummefrysere og fryseskabe i forskellige mål. Takket være det brede udvalg her på siden, regner vi stærkt med at vi har en løsning, der kan leve op til dine forventninger.

Frysere med hurtig leveringstid

Snart kan du slå til, når der er gode tilbud i supermarkedet, selvom du allerede har planlagt aftensmaden. De madvarer kan du nemlig bare gemme i fryseren til en anden god gang. Og nu vi er ved det med varer til lave priser, kan du se frem til en særdeles fornuftig pris, når du køber dit fryseskab eller din kummefryser hos os. Bestil en kummefryser eller et fryseskab hos Harald Nyborg og se frem til en hurtig leveringstid.