Havemøbler
  • Levering fra 38,-
  • Landsdækkende bytteservice

Cafesæt

Hvis din have, terasse eller altan skal indrettes på den minimalistiske måde, er cafesættet det helt rigtige valg. Hos Harald Nyborg forhandler vi smarte cafésæt, der består af et bord og to stole. Stolene er ofte sammenklappelige, hvilket gør et cafésæt til det idelle havemøbelsæt til eksempelvis en mindre altan eller en lille terasse, fordi det ikke fylder så meget. Hvis du placerer dit cafésæt enten ude på altanen, terassen eller i et hjørne af haven, har du mulighed for altid at sætte dig ned og nyde en kop kaffe eller et glas vin i solen. De mange sæt fås eksempelvis fremstillet i træ eller pulverlakeret stål, og fås både med eller uden hynder samt i forskellige prisklasser.

Læs mere
produkter

Køb et elegant, hyggeligt og praktisk cafesæt hos Harald Nyborg

Cafésættet er en vinder i de fleste sammenhænge. Det kan være, at du er indehaver af en mindre altan med en skøn udsigt? Du kan nemt få det bedste ud af det fine udendørsrum med et elegant og hyggeligt cafésæt. Hvis du også bruger din altan til for eksempel at tørre tøj, er det bare at folde stolene sammen, så der bliver plads. Cafébord- og stole er også en perfekt løsning, når du vil have lidt ekstra plads i terrassens hjørne, eller når du ønsker at nyde de mange dufte og fine farver i drivhuset. Cafémøblerne er desuden nemme at flytte rundt, så du kan placere dem efter hvor stolen og skyggen rammer i haven.

Cafebord og cafestole indbyder til gode stunder

Det kan være, at dit cafésæt skal bruges til en fast hyggekrog i haven. Måske er der et sted, hvor du kan sidde helt uforstyrret mellem træer og buske? Eller måske vil du gerne sidde et sted, hvor du kan nyde synet af din køkkenhave, som efter alle dine anstrengelser endelig er, som du ønsker. Uanset hvad, indbyder et sæt bestående af cafébord- og stole til gode stunder. Inden du får set dig om, sidder du ved dit cafésæt midt i den danske sommer, med en bog, din yndlingsdrik og/eller godt selskab.