• Landsdækkende bytteservice
  • Fragt fra kr. 29,-

Cafésæt

Hos Harald Nyborg forhandler vi smarte cafésæt og altanmøbler, der består af et bord og to stole. Stolene er ofte sammenklappelige, hvilket gør et cafésæt til det ideelle havemøbelsæt til f.eks. en mindre altan eller en lille terrasse, fordi det ikke fylder så meget.

Læs mere
produkter
Du har set 2 af 2 total
Du har set 2 af 2

FAQ – ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad er et cafesæt?
    Et cafesæt består typisk af et sammenklappeligt bord og to sammenklappelige stole. Et cafesæt er oplagt på en altan eller hvor pladsen er trang.
  2. Skal et cafesæt vedligeholdes?
    Flere af vores cafesæt er vedligeholdelsesfrie. Men et cafesæt i træ bør vedligeholdes for at sikre, at det holder sig i god stand og forlænger dets levetid. Der er flere ting, du kan gøre for at vedligeholde et cafesæt: Rengør regelmæssigt dit cafesæt for at fjerne snavs, støv og skidt. Brug en blød klud og en mild sæbeopløsning til at tørre det af. Hvis dit cafesæt er lavet af træ, skal du sørge for at behandle det regelmæssigt med en træbeskyttelse, for at beskytte det mod vejr og insektangreb. Hvis dit cafesæt derimod er lavet af metal eller plastik, bør du undersøge om det skal males for at beskytte det mod rust eller UV-stråler. Over vinteren bør du opbevare dit cafesæt i et tørt, beskyttet område, når det ikke er i brug, for at beskytte det mod vind og vejr. Ved at følge disse trin kan du forlænge levetiden for dit cafesæt og sikre, at det forbliver i god stand i mange år.

Køb et elegant, hyggeligt og praktisk havemøbelsæt hos Harald Nyborg

Cafésættet er en vinder i de fleste sammenhænge. Det kan være, at du er indehaver af en mindre altan med en skøn udsigt? Du kan nemt få det bedste ud af det fine udendørsrum med et elegant og hyggeligt cafésæt. Hvis du også bruger din altan til for eksempel at tørre tøj, er det bare at folde stolene sammen, så der bliver plads. Cafébord- og stole er også en perfekt løsning, når du vil have lidt ekstra plads i terrassens hjørne, eller når du ønsker at nyde de mange dufte og fine farver i drivhuset. Cafémøblerne er desuden nemme at flytte rundt, så du kan placere dem efter hvor stolen og skyggen rammer i haven.

Cafébord og caféstole indbyder til gode stunder

Det kan være, at dit cafésæt skal bruges til en fast hyggekrog i haven. Måske er der et sted, hvor du kan sidde helt uforstyrret mellem træer og buske? Eller måske vil du gerne sidde et sted, hvor du kan nyde synet af din køkkenhave, som efter alle dine anstrengelser endelig er, som du ønsker. Uanset hvad, indbyder et sæt bestående af cafébord- og stole til gode stunder. Inden du får set dig om, sidder du ved dit cafésæt midt i den danske sommer, med en bog, din yndlingsdrik og/eller godt selskab.